Испания гостува на Кипър в двубой от Група A на

...
Испания гостува на Кипър в двубой от Група A на
Коментари Харесай

Испания с на пръв поглед лесно гостуване на Кипър

Испания гостува на Кипър в дуел от Група " A " на квалификациите за европейското състезание следващата година. Срещата на стадион " Алфамега " в Колоси стартира в 19:00 часа.

" Ла Фурия Роха " си обезпечи класиране за Евро 2024 още по време на последната интернационален пауза, само че към момента би трябвало да свърши малко работа, с цел да се бетонира първото място в групата си.

Иберийците завоюваха пет от шестте си квалификационни мача и водят в класирането пред втория Шотландия по голова разлика в предпоследния кръг от срещите. Испанците не би трябвало да имат проблеми да вземат нови три точки против заемащия последно място Кипър.

Четири следващи мача кипърците не са вкарвали гол в противниковата врата. Преди разгромната загуба от Испания, те паднаха с 0:3 от Шотландия, а след нея изгубиха с по 0:4 от Норвегия и Грузия.

Последната победа в формален мач за идните домакини бе през септември 2022 година, когато биха с 1:0 Гърция, в конфликта им от петия кръг на шампионата Лига на нациите, където Кипър също приключи на последното място в групата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР