Испания е шокирана от изнасилването на момиче на 11 години

...
Испания е шокирана от изнасилването на момиче на 11 години
Коментари Харесай

Групово изнасилване на 11-годишно момиче от непълнолетни шокира Испания

Испания е шокирана от изнасилването на момиче на 11 години от малолетни, някои от които са на по-малко от 14 години, съобщи Франс прес.

Престъплението е било осъществено в Бадалоне, в покрайнините на Барселона. Според разкритията на локалните медии момичето е било застрашено с нож от група от шестима малолетни, които са го принудили да влезе с тях в тоалетната на търговски център, където са го насилили. Престъплениeто е било осъществено през ноември.

Регионалната полиция в Каталуния удостовери, че през декември е имало подадена тъжба по отношение на секiуална експанзия, в която били забъркани и малолетни. Полицията отхвърли да даде повече елементи поради възрастта на забърканите хора.

Според локални медии няколко от нападателите са били под 14 години, което значи, че те не могат да бъдат упрекнати за действието. Прокуратурата пък е поискала двама от обвинените на над 14 години да бъдат въдворени в профилиран център за малолетни, само че арбитър по случая решил да изпрати там единствено един от двамата.

Братът на жертвата пък бил заплашван поради подадената тъжба от фамилията му поради насилието над момиченцето.

Случаят породи огромно безпокойствие в страната поради възрастта на агресорите. 

В. " Вангуардия " напомня, че предходната година единствено в Каталуния 1023 малолетни под 14 години са били разследвани за разнообразни закононарушения, от които към 100 за полови похищения, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР