Испания е на път да измести САЩ като втора най-популярна

...
Испания е на път да измести САЩ като втора най-популярна
Коментари Харесай

Испания може да измести САЩ от второто най-предпочитано място за туризъм

Испания е на път да измести Съединени американски щати като втора най-популярна туристическа дестинация, до момента в който Франция резервира най-голямата си известност измежду задграничните гости, написа Фокус, цитирайки английският вестник Guardian, като се базира на данни от Световната туристическа организация към Организация на обединените нации.

Според организацията, към 82 милиона туристи са посетили Испания през 2017 година Окончателният брой и ранглиста ще бъде оповестена напролет на 2018 година, това е разкрил ръководителят на Световната туристическа организация Зураб Пололикашвили, който обаче е отказал да даде елементи за предварителния брой на туристи, посетили Съединени американски щати предходната година.

В същото време е съвсем несъмнено, че през 2017 година Франция е била най-посещаваната туристическа дестинация. Наблюдава се и растеж на посетителите в Европа с към осем %.

Според публични лица от туристическата организация, въпреки след терористичната офанзива в Барселона и каталунската рецесия, броят на туристи в района да се понижен доста, то това не е повлияло върху визитите в останалата част на Испания, които даже са отчели растеж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР