Испания е мечтана дестинация за много от нас, а докато

...
Испания е мечтана дестинация за много от нас, а докато
Коментари Харесай

Испанско, горещо и пълно с купони: Лятото на топ инфлуенсърката Ивомила

Испания е мечтана дестинация за доста от нас, а до момента в който чакаме да стигнем (някога) там, черпим ентусиазъм и хрумвания за посещаване тук-там от други хора, които са към този момент в красивата страна. В момента в кралството се намира една от най-красивите ни инфлуенсърки и ни изкушава с красиви фотоси от Барселона.

Ивомила, която стана супер известна и с присъединяване си в поредицата на Vbox7 TopQueen, шерва яки моменти от пътешествието си на Иберийски полуостров, а Барселона е една от най-хубавите дестинации. Хубавицата е качила кадър пред катедралата  Саграда Фамилия, чийто градеж е почнал през далечната 1882 година, а едвам през 2010 година, е била осветена и оповестена за базилика.

Иначе лятото на Ивомила наподобява е много динамично и заето. Инстаграм кралицата стигна по-рано и до родното море в загадъчна компания. Тя бе избрала за почивката си курорта Св. св. Константин и Елена, а по всички проличава, че всички там са обръщали погледи по нея. Една фотография обаче нажежи пристрастеностите и в случай че можем да я опишем с едно емоджи, то би било следното

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР