Испанецът Раул Албентоса вероятно е изиграл последните си минути за

...
Испанецът Раул Албентоса вероятно е изиграл последните си минути за
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с Албентоса?

Испанецът Раул Албентоса евентуално е изиграл последните си минути за ЦСКА. Централният бранител е в родината си и не счита да се прибира, написа " 24 часа ". Било му е препоръчано да си направи интервенцията в България, само че той изрично отказал.

Албентоса, който стана и втори капитан на отбора, отказал да подпише и контракт при новите условия, които са му препоръчани. Така Милош Крушчич надали ще може да разчита на него, в случай че шампионата ни бъде възобновено. Албентоса имаше контракт до края на сезона с алтернатива за още една година.

Всъщност единствено трима от чужденците на ЦСКА досега не са мрънкали. Това са Али Соу, Енрике Рафаел и Стефано Белтраме. Останалите към този момент не издържали и желали да си потеглят даже преди окончателното решение за шампионата.

В петък ще има изпълком на БФС, на който ще се разисква какво да се прави, макар че е още рано да се приказва за възобновяване на мачовете. Вече е ясно, че ще може да се играе през юни и юли, а ФИФА разгласи, че всички контракти, които изтичат в края на сезона, остават в действие до неговия възможен край.

В България най-малко до 13 май важи изключителното състояние и тимовете нямат право да упражняват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР