Испанецът Хорхе Мартин от отбора на Прамак Рейсинг спечели спринтовото

...
Испанецът Хорхе Мартин от отбора на Прамак Рейсинг спечели спринтовото
Коментари Харесай

Хорхе Мартин спечели спечели спринтовото състезание преди Гран при на Германия в MotoGP

Испанецът Хорхе Мартин от тима на Прамак Рейсинг завоюва спринтовото съревнование, което предхожда неделното Гран при на Германия в MotoGP.

Победата изкачи Мартин на второ място във краткотрайното класиране в международния шампионат, като за него тя бе втора в спринтово съревнование този сезон.

Испанецът завъртя 15 обиколки на пистата в Хоенщайн-Ернщал за 20 минути и 21.871 секунди, като изпревари с 2.468 секунди Франческо Баная. По този метод той лиши италианския водач на Дукати Леново от четвърта победа в спринт през годината. Трети на 3.287 секунди остана австралиецът Джак Милър с Ред Бул КТМ.

Хорхе Мартин потегли от втора редица, само че още в четвъртата обиколка към този момент бе отпред на колоната. След този миг той нямаше проблеми с чистата писта пред себе си и даже съумя да отвори сериозна разлика пред Баная.

В класирането в международния първенец преди същинското съревнование на " Заксенринг " в неделя води Баная със 140 точки, следван от Мартин със 119 и италианеца Марко Бедзеки (Муни ВР46) със 113.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР