Испанецът Хесус Хил Мансано ще ръководи първият полуфинален мач между

...
Испанецът Хесус Хил Мансано ще ръководи първият полуфинален мач между
Коментари Харесай

Кошмар на Меси ще свири Милан - Интер

Испанецът Хесус Хил Мансано ще управлява първият полуфинален мач сред Милан и Интер от Шампионската лига. Срещата на “Джузепе Меаца ” е в сряда вечер.

Мансано е измежду най-популярните испански рефери. През сезона в ШЛ до момента той към този момент е управлявал един дуел на “росонерите ” - против Динамо (Загреб) (3:1) в груповата фаза. Останалите срещи на сметката му са Бенфика - ПСЖ (1:1), Айнтрахт (Фр) - Марсилия (2:1), Борусия (Д) - Челси 1:0 и Манчестър Сити - Байерн (3:0). Прави усещане, че в тези пет мача арбитърът не е посочил нито един червен картон и е отсъдил единствено една дузпа.

В кариерата си 39-годишният Мансано е прочут с това, че сподели единствения до момента червен картон на Лионел Меси в неговата кариера на клубно равнище. Това се случи на 17 януари 2021 година във финала за Суперкупата на Испания сред Барселона и Атлетик Билбао. Тогава каталунците изгубиха с 2:3, а аржентинецът беше отхвърлен в последните секунди за удар без топка.Иначе Меси има още два червени картона, само че те са от срещи на националния тим на Аржентина.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР