Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият съперник на Григор Димитров

...
Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият съперник на Григор Димитров
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу Вердаско в Индиън Уелс


Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият противник на Григор Димитров на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Индиън Уелс, който е с награден фонд от 7,97 милиона $.

В дуел от първи кръг Вердаско се наложи с 6:2, 1:6, 6:2 над аржентинеца Гуидо Пея и във втория ще срещне поставения под номер 3 българин, който се класира за тази фаза на конкуренцията без игра.

Двубоят сред Димитров и Вердаско е част от съботната стратегия на шампионата, а началният му час ще бъде избран в допълнение.

До момента двамата имат три мача между тях, като статистиката към този момент е в интерес на Григор, който има две победи и една загуба против испанския деец. И трите им дуела обаче са били трисетови. За последно двамата премериха сили на " Мастърс " -а в Монте Карло през 2015 година. Тогава българинът се наложи над противника си с 6:4, 4:6, 6:4 в първия кръг на конкуренцията.

В нощта на петък против събота Димитров започва присъединяване си на двойки, където ще си партнира с аржентинеца Хуан Мартин дел Потро. Техни противници в първия кръг са опитните испанци Марк Лопес и Фелисиано Лопес. Мачът няма да стартира преди 04:00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР