Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият съперник на Григор Димитров

...
Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият съперник на Григор Димитров
Коментари Харесай

Ето с кого ще играе Григор в Индиън Уелс

Испанецът Фернандо Вердаско ще бъде първият противник на Григор Димитров на шампионата в Индиън Уелс. Това стана факт, откакто 34-годишният мадридчанин се наложи с 6:2, 1:6, 6:2 над аржентинеца Гуидо Пея в среща от първия кръг.

Вердаско стартира безапелационно мача и след два пробива поведе с 4:0 в първия сет. Този задатък му беше задоволителен за продобиване на първата част. Пея усъвършенства представянето си през втория сет и направи два брейка в сервиса на испанеца, единият от тях на нула. Така той изравни резултата в мача. Вердаско проби в четвъртия гейм на третия сет и взе задатък, който затвърди в осмия гейм, когато направи нов пробив, задоволителен му за спечелването на мача.

Фернандо Вердаско има една победа и две загуби в досегашните си мачове против Григор Димитров. И трите мача са били навън – два пъти на клей и веднъж на хард. Вердаско печели първия конфликт на червени кортове на полуфинала в Бостад (Швеция) през 2013 година, само че в идващите две години Григор записва по една победа в Пекин и Монако. И трите мача са приключили след изиграването на три сета.

Григор Димитров и 39-ият в света ще излязат на корта в неделя сутринта българско време. В петък против събота през нощта пък Григор и Хуан Мартин дел Потро имат мач на двойки против испанците Фелисиано Лопес и Марк Лопес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР