Испанецът Антонио Мигел Матеу Лаос ще ръководи финала в Шампионската

...
Испанецът Антонио Мигел Матеу Лаос ще ръководи финала в Шампионската
Коментари Харесай

Испанец ще ръководи финала на Шампионската лига

Испанецът Антонио Мигел Матеу Лаос ще управлява финала в Шампионската лига сред британските Манчестър Сити и Челси, разгласи УЕФА.

Двубоят ще се играе на 29 май от 22:00 часа българско време, а до часове се чака и окончателното решение на УЕФА къде тъкмо ще се организира срещата.

44-годишният Матеу Лаос е интернационален рефер от 2011 година, като за него това ще бъде първи край в Шампионската лига. През 2019 година той бе четвърти арбитър на финала сред Ливърпул и Тотнъм в Мадрид.

През този сезон той управлява шест мача от шампионата, като последният от тях бе триумфът на Пари Сен Жермен с 3:2 над Байерн Мюнхен като посетител в четвъртфиналите. През юни и юли испанецът ще управлява и мачове от европейското състезание по футбол.

Помощници на Матеу Лаос ще бъдат сънародниците му Пау Себриан Девис и Роберто Диас Перес дел Паломар. Четвърти арбитър е различен испанец - Карлос дел Серо Гранде. За системата ВАР ще дава отговор различен испанец - Алехандро Хосе Ернандес Ернандес, а негови помощници ще бъдат испанците Хуан Мартинес Мунуера и Иниго Прието Лопес де Сераин и полякът Павел Гил.

The 2021 is set!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР