Испанецът Алекс Маркес последва по-възрастния си брат Марк в неделя,

...
Испанецът Алекс Маркес последва по-възрастния си брат Марк в неделя,
Коментари Харесай

Алекс Маркес последва брат си и триумфира в Moto2

Испанецът Алекс Маркес последва по-възрастния си брат Марк в неделя, печелейки шампионата на Moto2 в Гран При на Малайзия на пистата „ Сепанг “.

Марк Маркес, който завоюва шестата си международна купа в кралския клас MotoGP с Хонда в Тайланд предишния месец, стана първенец в Moto2 през 2012. И двамата братя имат триумф в Moto3, като 23-годишният Алекс бе коронясан за първенец през 2014, а 26-годишният Марк победи през 2010.

Алекс, който е водач на Marc VDS Moto2 и ще се опита да отбрани купата си следващата година със същия тим, остана втори зад спечелилия в днешния стадий – Брад Биндер от Южна Африка, а второто място му подсигурява купата при един оставащ кръг и задатък от 28 точки пред най-близкия преследвач.

Триумфът му повтори достижението на братята от 2014, когато и двамата стигнаха до триумфи в международните шампионати в един и същи сезон. „ Той не е братът на “. Той е Алекс Маркес и повторен международен първенец в Moto3 и Moto2 “, показа гордият Марк, който отпразнува купата с по-малкия си брат. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР