Исмаел Беннасер смята, че Милан може да победи Ювентус и

...
Исмаел Беннасер смята, че Милан може да победи Ювентус и
Коментари Харесай

Халф на Милан: Можем да победи Юве

Исмаел Беннасер счита, че Милан може да победи Ювентус и показа какво въздействие оказва новият управител Стефано Пиоли върху "росонерите ".

За момента 7-кратният европейски първенец е 11-и в класирането и завоюва единствено един път откогато Пиоли размени Марко Джанпаоло. През уикенда Стефано Пиоли и тима му гостуват на първенеца Ювентус, а Беннасер се закани на "Старата госпожа ".

"Ние сме Милан, а не Лече. Ювентус и Лече приключиха наедно, тъй че ние можем да спечелим. Ние просто би трябвало да бъдем въодушевени ", предизвести халфа.

Алжирският национал към този момент изигра 7 мача през акцията, а ето какво счита той за тях.

"Във футбола са значими дребните елементи, всеки може да сгреши. В момента просто губим централизация и това е огромният проблем. Знаем това, и сме тъжни поради нашите неточности ".

"Милан е клуб с велика история и би трябвало да даваме всичко от себе си най-много поради нашите почитатели. Сега всички прекосяваме през сложен миг, само че би трябвало да продължим да работим и да приключим колкото се може по-нагоре в класирането ".

Въпреки неналичието на резултати, Беннасер вижда усъвършенстване при Пиоли.

"Ако би трябвало да ги съпоставям с Джанпаоло, Пиоли е по-близо до нас. Той беседва с всеки, в това число и с мен. Той приказва с мен и аз беседвам с него. Ние постоянно беседваме, мениджърът ми споделя какво тъкмо чака от мен ", приключи изказването си алжирецът.
Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР