Исламабад, Пакистан – Сутринта на 17 октомври Стивън Константин, старши

...
Исламабад, Пакистан – Сутринта на 17 октомври Стивън Константин, старши
Коментари Харесай

„Ще се бием“: Стивън Константин за правене на история с Пакистан

Исламабад, Пакистан – Сутринта на 17 октомври Стивън Константин, старши треньорът на мъжкия футболен тим на Пакистан, откри, че екипът му е купил торта за 61-ия му рожден ден.

Константин, непоколебим дисциплинар, не пестеше думи: в случай че тимът искаше да му честити рождения ден, трябваше да му обезпечи победа над Камбоджа в мача-реванш от техния азиатски първи кръг от квалификациите за Световното състезание през 2026 година, с цел да бъде се игра на спортния стадион Джина в Исламабад по-късно същия ден.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Пакистан победи Камбоджа в историческа победа в квалификациите за Световното състезание по футбол Много друг Пакистан? Националният тим по футбол се стреми да постави завършек на ужасния връх Футболният тим на Пакистан ще играе в Индия за първи път от 2014 година От гангстерски войни и наркобосове до футболни стадиони завършек на списъка

И добави: на лицето му не би трябвало да има торта.

„ Е, в последна сметка те сътвориха история. Донесе ми успеха и ми разруши две торти в лицето “, спомня си със смях Константин пред Ал Джазира в извънредно изявление.

Победата с 1-0 беше първата победа на Пакистан от три десетилетия на квалификации за Световно първенство; монументално достижение за тима и за самия Константин, който пое поста треньор единствено дни преди първия им мач в Камбоджа.

Наградата на Пакистан беше място във втория квалификационен кръг в група, включваща Саудитска Арабия, Таджикистан и Йордания.

Първата среща на Пакистан е пътешестване против Саудитска Арабия в Дамам в четвъртък.

„ Мога да приказвам единствено за себе си и колкото и дълго да съм тук, само че дните, в които Пакистан се преобръщаше за всяка съпротива, отминаха “, сподели плешивият треньор с очила със стоманена решителност. „ Ако желаете да ни успехите, ще би трябвало да го заслужите. Няма да легнем елементарно. ”

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР