ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанските въздушни удари са насочени към множество

...
ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанските въздушни удари са насочени към множество
Коментари Харесай

Пакистанските въздушни удари са насочени към предполагаеми скривалища на пакистански талибани в Афганистан, твърдят официални лица

ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанските въздушни удари са ориентирани към голям брой хипотетични убежища на пакистански талибани в Афганистан рано в понеделник, два дни откакто бунтовниците убиха седем бойци в гибелен атентат и координирани офанзиви в северозападната част, споделиха двама чиновници по сигурността.

Няма неотложен коментар от пакистанската войска, а талибанското държавно управление в Афганистан осъди ударите, които евентуално в допълнение ще усилят напрежението сред прилежащите страни.

p>

Двама пакистански чиновници по сигурността и разузнаването споделиха, че въздушните удари са били осъществени в провинциите Хост и Пактика, граничещи с Пакистан. Длъжностните лица приказваха при изискване за анонимност, защото не бяха упълномощени да приказват с медиите в записа.

Длъжностните лица не предоставиха повече детайлности и не беше ясно дали самолетите са навлезли надълбоко в Афганистан. Пакистанските талибани също потвърдиха ударите от понеделник в изказване.

Главният го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР