Ислам Махачев записа най-важната победа в кариерата си. Наследникът на

...
Ислам Махачев записа най-важната победа в кариерата си. Наследникът на
Коментари Харесай

Махачев се справи с Волкановски само за един рунд

Ислам Махачев записа най-важната победа в кариерата си. Наследникът на Хабиб Нурмагомедов в лека категория на UFC съкруши първенеца в по-ниската дивизия Александър Волкановски с ТКО в първия рунд. Това бе втори триумф за спортиста от Махачкала над първенеца при 66-килгорамовите.

Махачев стартира да пресира противника си незабавно след първия гонг. Двамата бойци опипваха почвата и се опитваха да намерят вярната отдалеченост с ритници и прави удари. След изиграването на първата минута Махачев се опита да пренсе борбата на земя, само че първенецът в по-ниската категория отбрани и даже притисна Ислам към клетката. Дагестанецът разчиташе на муай тай клинч, с цел да вкара няколко удара с коляно и по-късно да се отдели от противника си. Махачев нападна с тежък хай кик в главата на Волкановски. Кикът попадна в гарда на 35-годишният войник, само че бе прекомерно мощен и докара до края на дуела. Ислам се нахвърли върху Волкановски и го засипа с удари, което докара до намесата на рефера.

" Имам страховит тим. Винаги ме карат да упражнявам крепко. Затова се случи тази победа. Показах няколко лоу кика и ритници в тялото, а по-късно го ритнах в главата. Това тренирахме за мача с Оливейра и не променихме нищо за Волкановски. Искам да благодаря на Алекс, той е същински първенец ", сподели 31-годишният владетел на UFC след борбата. А по-късно добави, че чака идващия си противник от Дейна Уайт.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР