Искрите между премиер и президент на Републиката не спират. Напротив,

...
Искрите между премиер и президент на Републиката не спират. Напротив,
Коментари Харесай

Примирието май е невъзможно. Вижте острата реакция на Борисов за Радев!

Искрите сред министър председател и президент на Републиката не стопират. Напротив, наподобява, че различията може да се задълбочат.

Днес Румен Радев бе краен в мнения си, че прокуратурата обслужба министър-председателят. Борисов обаче не му остана задължен. И макар първичното си отвращение да отговори на тематиката пред публицистите, той сподели:

"Аз имам работа, която не е правена и няма доста години по-късно да се прави. А тези, които нямат работа, заран и вечер вървят да си намерят работа, да разясняват ", отвърна Борисов.

И посъветва Радев и доближените му, че е по-добре да мълчат с оглед създалата се обстановка.

"Те към този момент толкоз са заседнали в тресавищото. Никога към този момент не могат да приказват нито за правосъдна система, нито за лобизъм, нито за интервенция в правосъдните работи това не е какъв да е консултант. Това му е най-чистият консултант, в кавички. Е, това е било вътрешен министър по неговото служебно ръководство! Смятай какво е било обратно! Колкото по-бързо спрат да приказват и да погледнат къщичките си... ", акцентира Борисов.

Президентството отбрани секретаря на Румен Радев. Излезе с позиция против внушенията на прокуратурата

Секретарят на президента по правни въпроси Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е бе разпитан от прокуратурата по отношение на следствието против предприемача Пламен Бобоков. Стана ясно, че двамата са другари от няколко години, срещнали се по случебни въпроси. Прокуратурата обаче заподозря опит за лобизъм. Публикувани бяха и чат преписка сред двамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР