Искри между президентството и МО заради разпореждане на Красимир Каракачанов

...
Искри между президентството и МО заради разпореждане на Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Напрежение между президентството и МО заради разпореждане на Каракачанов

Искри сред президентството и МО поради предписание на Красимир Каракачанов армията да помогне на Министерство на вътрешните работи в издирването на палач .

Румен Радев желае пояснение от вицепремиера по публичния ред и сигурността нелегално ли са пратени военни . Заместник-вътрешният министър е изискал съдействието от военното ведомство . Каракачанов е разпоредил и помощта.

 Незаконно е решението на Каракачанов да включи спецсилите в търсене на Министерство на вътрешните работи
Незаконно е решението на Каракачанов да включи спецсилите в търсене на Министерство на вътрешните работи

Бивш зам.-военен министър желае да бъде потърсена отговорност за случая

Никой не би трябвало да се тормози от тази заповед, безапелационен бе военният министър пред БиТиВи. В понеделник ще отговоря на писмото на президента, успокои министър Каракачанов.

Той е разпоредил военните да извършат обучение за разузнаване . В горите специфичните сили са по-обучени от служителите на реда, безапелационен бе военният министър. " Аз съм решил, аз си нося отговорността ", акцентира той. Армията би трябвало да взе участие в мероприятия по запазване на публичния ред , безапелационен бе Красимир Каракачанов.

 Все още не преговаряме доставка на „ Грипен” за Военновъздушни сили
Все още не преговаряме доставка на „ Грипен ” за Военновъздушни сили

В Словакия се организира авиошоу...

Амбицията му е да се възвърне връзката сред обществото и армията. Трябвало да има по-тясно съдействие сред специфичните сили на МО и Министерство на вътрешните работи. Военният министър нямал различия с президента. Искам армията да има надеждна техника , разяснява той покупката на изтребители. Каракачанов е за нов аероплан за авиацията .

Шумът е проблем, отбрани той акция " Тишина " на сътрудника му Валери Симеонов. Шумът пречи на естествените почиващи, акцентира той. Този звук се чува и в Несебър , и във Влас,смята Красимир Каракачанов. Той не се тормози от избор на съмнение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР