“Искрено се надявам въпреки различията днес да имаме вече постигнато

...
“Искрено се надявам въпреки различията днес да имаме вече постигнато
Коментари Харесай

Борисов в Брюксел: Надявам се въпреки различията днес да имаме вече постигнато споразумение

“Искрено се надявам макар разликите през днешния ден да имаме към този момент реализирано споразумение”. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на влизане в постройката на Европейския съвет в Брюксел.

Днес и на следващия ден държавните и държавните ръководители разискват Планa за възобновяване на Европа в отговор на рецесията, подбудена от COVID-19, който включва Многогодишната финансова рамка за интервала 2021-2027 година и инструмента „ Следващо потомство Европейски Съюз “.

Бойко Борисов дойде в Брюксел

Преди началото на изключителното съвещание министър председателят Борисов акцентира, че днешната среща на европейските водачи е извънредно значима за приемането на Многогодишната финансова рамка – Кохезионна и Селскостопанска политика, грантове, заеми, условности.

Планът за възобновяване на Европа беше показан от Европейската комисия на 27 май. На 10 юли ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в уточни главните цели на Европейски Съюз - премахване на вредите, породени от COVID-19, реформиране на европейските стопански системи и трансформиране на европейските общества.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР