Искрено се надявам да отидем на предсрочни избори. Това каза

...
Искрено се надявам да отидем на предсрочни избори. Това каза
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Искрено се надявам да отидем на предсрочни избори

" Искрено се надявам да отидем на предварителни избори ". Това сподели в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на “Има подобен народ ” Тошко Йорданов.

" Този парламент е и морално, и прочувствено, и професионално мъртъв. В този смисъл всевъзможни комбинации, варианти и проби с втория или с третия мандат са непотребни, би трябвало да отидем на избори, българският гласоподавател да пренареди тежестта на политическите партии, да реши кои заслужават доверие и кои не и по-късно да се търсят някакви други форми на ръководство, разнообразни от това, което гледахме 9 месеца ", сподели още Йорданов.

По думите му, ПП-ДБ са лицемери и няма по какъв начин да предложат нещо градивно. Подчерта, че се надява да не ставаме очевидци на още едноседмично угодничество от тяхна страна, изразяващо се в молби към Бойко Борисов и ГЕРБ да ги поддържат, с цел да сформират държавно управление с втория мандат.

Йорданов уточни, че мнението на Има Такъв Народ е изборите да са две в едно, като допусна, че евентуално изборната интензивност ще е по-висока. Освен това ще бъдат спестени пари от провеждането на два избора, а и организирането на два вота е доста по-тежко.

“Това съгласно нас е по-правилното. Вече какво ще реши президентът Радев - той би трябвало да си носи отговорността за решенията ”, добави Йорданов.

По думите му, градивното, реализирано от “Има подобен народ ” е премахването на спецсъда и спецпрокуратурата и това е нещо непосредствено, което действително въздейства върху правосъдната промяна.

“Ако някой нещо е направил в правосъдната промяна, това е “Има подобен народ ” и това е неоспорим факт ”, акцентира ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР