„Искрено пожелавам успех на управляващите, но и ги предупреждавам –

...
„Искрено пожелавам успех на управляващите, но и ги предупреждавам –
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: България не може да си позволи ново безвремие

„ Искрено поисквам триумф на ръководещите, само че и ги предизвестявам – България не може да си разреши ново безвремие. Бъдете на висотата на своята отговорност “, сподели от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на първото съвещание на 46-ото Народно заседание.

„ Промяната минава през политическа мъдрост, държавническо мислене и експертен потенциал. Ако вместо от джипката, от тв приемника чакаме какви достижения имат ръководещите, няма смисъл да си губим времето “, сподели още Карадайъ.

Той добави, че час по-скоро би трябвало ръководещите да посочат своите цели и да се показа управническа стратегия, която да е с ясни и къси периоди.

„ Успехът изисква жертви и всички ние би трябвало да сме подготвени за това. Вярно е, че промените изискват по-голямо доверие, каквото не допускат изборните резултати. Невъзможно е това да се случи в случай че не се получи консенсус сред ръководещи и съпротива въз основата на разговор и взаимно почитание “, сподели още Карадайъ.

От Движение за права и свободи призозават за подобен консенсус и Кардайъ разгласи, че са подготвени на разговор.

В първото си послание от трибуната, водачът на Движение за права и свободи отговори и на Христо Иванов. „ Назидателният звук не отива на вицепремиер, обвиняващ в корупция властта, в която самият той е взел участие “, сподели Карадайъ.

Той добави също, че партията на олигархията и на медийните монополисти не трябва да има поучителен звук.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР