Искрен Пецов бори кризата с продажбата на вещи във фейсбук.

...
Искрен Пецов бори кризата с продажбата на вещи във фейсбук.
Коментари Харесай

Искрен Пецов търгува онлайн

Искрен Пецов бори рецесията с продажбата на движимости във фейсбук. Усмихнатият артист е решил да си докарва пари посредством търговия. Пецов вкарва коли от Италия, които предлага в обществените мрежи, както и в уеб страниците за търговия с возила. В момента Искрен има за продажба тъкмо 5 коли – две от 8 бона,  две от 14 000 лв. и една електрическа за 40 000 лв., видя Lupa.bg.

Изпълнителят на „ Кайман ” предлага и кабел за зареждане на електрически автомобил, като му желае 350 лева, кайт сърф, два елементарни кабела от 10 лева и 3 чифта мръсни кецове „ Конвърс ”, които са нови, само че би трябвало да минат през пералня – по този начин е отбелязал звездата. Пецов даже предлага лизинг и бартер за част от возилата си. Колеги на изпълнителя го хвалят за находчивостта му, тъй като живеем в сложни времена с непрекъснато покачващи се цени, а по заведенията се канят най-вече фолк реализатори. Попът и естрадата разчитат на 2-3 кьорави участия в месеца, несъмнено, това не важи за Лили Иванова и Васил Найденова, чиито графици са запълнени за месеци напред. Искрен въпреки всичко има да храни семейство и е намерил метод да припечелва по някой лев.



Пецов продава тези кецове

„ На колите от междинен клас се изкарва по към 2000 лв.. Отделно да продаде и нещо друго, плюс някой лев от присъединяване и е закрепил бюджета за месеца ” – разясняват сътрудници на Пецов.



Искрен Пецов

Най-изненадваща е продажбата на кецовете, които са много мръсни и не е ясно от кое място се е сдобил с тях изпълнителят на „ Кайман ”. Пецов съвместява кариерата си с продажбите онлайн. Популярният реализатор на латино песни пусна последното си парче преди година. Пецов, който е част от гражданската листа на Вътрешна македонска революционна организация, посвети ария на България.

„ Това е моята татковина, това е моето място, това е моят живот, сподели за България музикантът. Наистина ми става тъжно, когато напущам със самолета България, не преигравам. Когато се връщам, ми става топло ”, показа преди време актьорът, който се чуди по какъв начин да припечели някой лев и да устоя фамилията си.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР