Искрен Печов винаги е бил наясно как да спечели симпатията

...
Искрен Печов винаги е бил наясно как да спечели симпатията
Коментари Харесай

Искрен Пецов на 60: Съпругата ми цял живот ме ревнува

Искрен Печов постоянно е бил наясно по какъв начин да завоюва благосклонността на публиката.

 

Основава групата си „ Латинопартизани “ през 1996 година и работи с нея и до през днешния ден.

На 7 септември той навърши 60 години, само че показва, че в никакъв случай не е почитал рождените дни и заради тази причина не е вдигал шумни купони. Поради обстоятелството, че при него празненствата са всекидневие, празник е денят, в който почива и към него е безшумно.

 

Това, което си пожелава всяка година на този ден, е здраве и работа, защото е работохолик.

Първите си пари в ученическите години проработил като докер на Сточна гара. Тогава им платили по 20-30 лева, с които отишли на море. Хората, на които държи най-вече в живота си, са татко му, фамилията, децата и приятелите, които са му огромна опора, а и ненапълно заместват брат му, който напуснал рано този свят.

 

Дава си сметка, че на 60 години приятелите се броят на пръстите на едната ръка, само че пък за сметка на това са предани. Няма миг в живота си, който да не харесва, тъй като е уверен, че нещата се случват, без да можем да ги направляваме, колкото и да се опитваме. Не крие, че е имал ненужни връзки, които са му лишили време и сила, само че и за тях не съжалява. Вярва в силата на ориста и е уверен, че щом му ги е пратила, по този начин е трябвало да стане.

 

Има добра вътрешен глас, която за жалост работи безотказно единствено когато към него доближават неприятни неща.

Вярва в любовта и е уверен, че тя се сбъдва, когато човек отвори сърцето си.

 

Съпругата му Диди Дрингова има мощно възприятие за владеене и благосъстоятелност, а и също така е доста ревностна, макар че на всички места тръби назад (според думите му). Отначало доста се впрягал и ядосвал, само че по-късно навлезли в рутина и се пробват да живеят умерено, без да обръщат внимание на такива неща.

 

След 5 години вижда себе си без смяна, в случай че се изключи обстоятелството, че най-вероятно ще се е появила още някоя и друга гънка по лицето му.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Искрен Пецов певец Диди Дрингова ревност юбилей годишнина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР