Искрен Митев каза ще се довери ли на Денков и

...
Искрен Митев каза ще се довери ли на Денков и
Коментари Харесай

Искрен Митев каза ще се довери ли на Денков и Габриел при ротацията

Искрен Митев сподели ще се довери ли на Денков и Габриел при ротацията. Николай Денков и Мария Габриел получиха премията за политици на 2023 година Аз ще им се доверя за това, което решат да създадат при ротацията. После то ще бъде разисквано вътрешно. Ще ги поддържа, каквото и да решат. Вярвам на обективната им оценка ”. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” по Нова телевизия депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев.

По отношение на избора на конституционни съдии

той добави, че алтернативата е била или Атанасова и Белазелков или Белазелков и претендента на „ Възраждане ”.

„ Атанасова заменя различен народен представител на ГЕРБ в Конституционния съд. Кандидатурата ѝ демонстрира, че ГЕРБ не са се поучили от грешките си. Отново издигат човек доста обвързван с партията, до момента в който Политическа партия демонстрира един друг вид отношение към тези номинации ”, сподели националният представител.

Той разяснява и инспекцията за покупко-продажби с парцел в София

Прокуратурата сезира Комисията за противопоставяне на корупцията по сигнал на Гражданско придвижване „ Боец “ против Даниел Лорер и финансовия министър Асен Василев.

„ Имаше поредност от изказвания от страна на Василев и Лорер, както и на МФ, които опровергават внушенията от публикация с изказвания за зависимости. Всичко е на ярко, а заплащанията са направени по банков път “, сподели Митев.

За разлика от сходни покупко-продажби в предишното, в този момент всичко е направено през организации и банки

Твърдението за взаимозависимост е неуместно. Целта на тази публикация е да кажат: „ Те са като тях “. Но не, не сме. Важно е истината да излезе нескрито и да стане ясно, че няма нищо неправилно в тази договорка ”, сподели Митев. И добави, че на уеб страницата на Министерството на финансите има цялостна информация по проблема.

Според него изказванията, че Василев е пазил ползите на компания за винетки посредством промени в Закон за обществените поръчки, също не отговорят на истината.

 

Още четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР