Искрен Лилов продължи блестящата си игра в Стани богат“ и

...
Искрен Лилов продължи блестящата си игра в Стани богат“ и
Коментари Харесай

Страхотен играч остави Ники Кънчев без думи при въпрос за 20 000 лева в „Стани богат“

Искрен Лилов продължи блестящата си игра в „ Стани богат “ и откакто сподели страхотни познания и разсъдък, завоюва благосклонностите на феновете, и даде мотив на консуматори в обществените мрежи да признят, че скоро не са виждали подобен ерудиран участник.



24-годишният мъж, който е учил в Амстердам и е написал книга, е водел курсове по маркетинг и e бил преподавател. В момента той работи в компания за медийни проучвания.

След като стигна до въпрос за 2000 лв. нощес, през днешния ден Искрен бе запитан за тази сума: „ С какъв псевдоним е прочут артистът Абел Маконен Тесфайе “? – Дъ Уикенд, Еминем, Бруно Марс, Кедрик Ламар.
`); break case width
Тук Лилов се усмихна и сподели, че сигурно знае правилния отговор, тъй като неотдавна е гледал сериалът „ Идолът “ и правилно маркира Дъ Уикенд.

Въпрос номер 9 бе: “Върху кой зарзават кметът на Ню Йорк постанова възбрана в опит да спре мафиотската фамилия Морело през 30-те години на XX. век “?, с варианти Зеле, Артишок, Краставицата и Царевица.



Искрен се замисли малко, само че бе видно, че е обезверен и не посмя да рискува. Той се обади на своята подчинена Марина Грудева, само че откакто тя не му бе потребна, извика на сцената за помощ от публиката татко си.



Стоян вярно означи, че евентуално става дума за предметна контрабанда или нещо, което мафията употребява с цел да прикрива приходи и печели пари по противозаконен метод.



А след това направи връзка сред обичайния италиански зарзават артишок, който се отглежда доста места в Италия и е италиански деликатес, и семейството Морели, която като множеството семейства е емигрирала в Америка.

Бащата позволи, че тази позиция е подобаваща за отговор, само че въпреки всичко не изключи и зеле, което накара синът му да събере храброст и да маркира вярно артишок.



Искрен заключи сумата от 5000 лв., а за нея Ники Кънчев го запита: „ Къде се намира по този начин наречения уред на Голджи “? – Земната орбита, Животинските кафези, Струнните принадлежности и Автомобилните мотори.

Това излежда се оказа въпрос фантазия за участника, който благодари на неговата госпожа по биология, която е обяснявала толкоз атрактивно, че не можел да не помни, че този уред се намира в животинските кафези и взе участие в производството на сила за тях.





Последва въпрос за 10 000 лв.: „ Чий монумент се издига в интервала 1971-91 година на мястото, където е днешната Статуя на света София “? – Хан Аспарух, Георги Димитров, Св. Иван Рилски, Владимир Ленин.

Тъй като се двоумеше сред Димитров и Ленин, Искрен изиска да употребява третия си жокер „ 50:50 “, и компютърът остави в играта Хан Аспарух и Ленин. Тогава участникът се базира на логиката, съгласно която монумент на Ленин е можел да бъде изместен, само че на Хан Аспарух – не, откакто като не е бил политически неточен.

Искрен фиксира Ленин и стигна до въпрос за 20 000 лв.: „ Кое класическо произведение на изкуството е най-голямо по размери “?, с благоприятни условия Герника, Сътворението на Адам, Нощна стража, Раждането на Венера.

Играчът изключи третата алтернатива, защото я виждал в Амстердам и е осведомен с историята й, само че не знаеше коя от другите три варианти е вярната. И до момента в който се чудеше дали да спре или да поеме риск, той се обърна към Ники Кънчев с непредвидени думи:
„ Бях си споделил, че ще дойда да играя. Средната възраст на участниците в „ Стани богат “ е 45 години и това значи, че имам към 21 години да натрупам този спомагателен опит и още веднъж да се върна тук, уповавам се още веднъж пред теб “.

Това самопризнание явно докосна сърцето и душата на водещия, и откакто необятна усмивка озари лицето му, той протегна ръка и благодари на индивида против него за положителната смешка. Кънчев увери Искрен, че ще го чака, само че по-скоро ще предложения татко му, защото има познания, а играчът предложи да дойдат цялото семейство.





Впоследствие Искрен призна, че е колеблив сред първите две благоприятни условия, само че въпреки всичко реши да маркира втората, с което очевидно разочарова татко си, който знаеше отговора. Стоян се хвана за главата, разбирайки, че синът му е сбъркал, само че към този момент нямаше по какъв начин да му помогне.



След като правилният отговор се оказа Герника, Искрен си потегли с 5000 лв., а не с 10 000, само че надали ще съжалява, защото като остави прелестни усещания измежду всички в студиото и тези, които гледаха изявите му в телевизионната игра по бТВ.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР