Искрата между двамата пламнала постепенно и никой от продукцията не

...
Искрата между двамата пламнала постепенно и никой от продукцията не
Коментари Харесай

Присияна и Георги от Фермата тайни гаджета

Искрата сред двамата пламнала последователно и никой от продукцията не съумял да разбере до края за флуидите сред Присияна и Георги. „ Нищо не беше планувано. Последните дни повече се сближихме. Засега напущам Англия и животът-ми ще бъде в България при Жоро “, безапелационна е 23-годишната актриса.

Ководещата Гергана Гунчева разкри, че никой не предполагал до края на снимачния развой за протичащото се сред Присияна и Георги. След отпадането си Присияна разкри в ефира на „ Преди обед “, че е влезнала в риалитито необвързана, а е излязла с гадже, само че отхвърли да назове кой е мъжът на сърцето й. Сега към този момент е ясно, че 9-годишната разлика във възрастта не е никакъв проблем и двамата с Георги са на върха на щастието.
Реклама
Присияна напуща България, с цел да търси, по-добра реализация на Запад. Решава да замине в чужбина на 17 години и реализира своя проект на 19, когато - идва в Англия. Завършва актьорско майсторство в Саутхемптън. Работи и с хора с ментални увреждания. Помага им да се усещат толкоз значими и скъпи за обществото, колкото и всички останали. Присияна е израснала в дребното градче Гурково. От дете е в градината и на равнищата. Когато си е в България, върви с черно под ноктите, а в Англия е гримирана и пред камера.

Въпреки че сега се развива професионално зад граница, Присияна е уверена, че крайната й спирка ще бъде България. „ Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е обещано. Един ден ще бъда майка и желая да възпитам детето си в старите, обичайни полезности “, сподели Присияна на влизане, в риалити формата. А времето, в което ще подари живот на свое отроче, се съкратява след срещата-й с Георги Георгиев.. Георги е квалифициран икономист, и сполучлив земеделец.. Отглежда 260 декара сливи, които продава на предприятия.
Реклама
„ Като възпитаник бях комплексиран от растежа си и от това, че пристигам от село. С времето терзанието ми изчезна. Сега съм рискована душа със свободомислещ темперамент и с огнен характер на. същински идеалист “, споделя той. Въпреки свободолюбието си към момента търси утвърждението на своите родители. „ Двамата се разведоха, тъй като до момента в който майка ми работеше на две места, с цел да ми обезпечи подсигури по-добра среда, татко ми след работа нормално се отбиваше в селската механа и се прибираше обичайно почерпен “, споделя Георги. Признава, че му липсва любов и мечтае за семейство, с което да обикаля света. Целта му да завоюва „ Фермата “ не се реализира, а вярата му бе да срещне дамата на живота си. И това се случи!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР