Искра Димитрова и Йордан Тодоров от първия сезон на „Един

...
Искра Димитрова и Йордан Тодоров от първия сезон на „Един
Коментари Харесай

Победителите в Един за друг гушнаха първа дъщеря

Искра Димитрова и Йордан Тодоров от първия сезон на „ Един за различен “ станаха родители на дребната Елинор. Бебето е първо дете за двойката, която се сгоди преди две години. Детето е дълго чакано, по тази причина Искра пазеше бременността в загадка. Припомняме, че първото българско издание на риалити формата за двойки сътвори казус в историята на предаването, като беше излъчен не един победител, а цели двама.



Искра и Йордан поделиха първото място с Елена и Пламен, като всяка от двойките завоюва половината от събраната в игрите сума в фамилния си бюджет. Искра и Йордан авансово бяха решили какво ще създадат със извоюваните пари – вложиха ги в център за здравословно хранене на деца.

Днес е по-различен ден... Точно в 10:03 се появи на бял свят нашата прелестна дългочакана щерка - Елинор! Дадох живот...
Публикувахте от в
Двамата имат и бизнес в Лондон, където по принцип живеят. След края на „ Един за различен “ останаха по-дълго в България.Искра е приключила и здравословно хранене за бебета и деца до 4 -годишна възраст и в този момент ще може да приложи наученото на процедура върху първата си рожба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР