Иско Аларкон се представя на изключително високо ниво, когато облече

...
Иско Аларкон се представя на изключително високо ниво, когато облече
Коментари Харесай

Реал продава Иско, ако той поиска

Иско Аларкон се показва на извънредно високо равнище, когато облече екипа на националния тим на Испания. Доказателството за това е хеттрикът, който осъществя при разгромната победа с 6:1 против Аржентина на „ Уанда Метрополитано “. В Реал Мадрид обстановката с 25-годишния футболист е малко по-различна, тъй като той има лимитирано време за изява и не получава задоволително доверие от старши треньора Зинедин Зидан.

Ръководните фактори в Реал Мадрид на този стадий не възнамеряват да продават Иско, само че бъдещето на футболиста зависи само от него.

Ако Иско пожелае да напусне тима и да поеме ново предизвикателство в своята кариера, Реал Мадрид няма да го задържа и ще избере най-хубавата оферта, с цел да го продаде.

Лидерите на Реал Мадрид нямат никакво желание да се отърват от Иско. Зинедин Зидан знае, че решение за продажбата на футболиста ще бъде доста непопулярно, само че чака реакция от страна на самия състезател.

Със сигурност връзките сред Зидан и Иско са обтегнати, а за това най-добре приказва последното изявление, което футболистът даде след мача против Аржентина.

Пред Иско има 70 дни, в които той ще би трябвало да вземе решение дали ще остане на „ Сантиаго Бернабеу “ или ще напусне.

Разпралият Аржентина Иско: Зизу ми няма доверие в Реал

Интерес към Иско има от Манчестър Сити и Челси. Той може да стане и част от договорката по привличането на Неймар от Пари Сен Жермен. В контракта на 25-годишния испанец има откупна уговорка в размер на 700 милиона евро.

В Англия: Сити отмъква "възродения " Иско

Реал Мадрид продава 2-3 знакови футболисти
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР