Искате връзка, но никога не може да намерите правилната“. Страхът

...
Искате връзка, но никога не може да намерите правилната“. Страхът
Коментари Харесай

16 въпроса, които ще ви помогнат да разберете дали имате страх от обвързване

Искате връзка, само че в никакъв случай не може да намерите „ вярната “.
Страхът от обвързване пречи на мнозина да се придържат към интимните връзки. През множеството време хората с проблеми с уговорките не осъзнават, че даже имат този боязън или подценяват знаците, които демонстрират, че не могат да се обвържат.
Докато хората със боязън от ангажираност споделят, че желаят да бъдат в щастливи връзки, те поредно вършат неща, които ги защищават от постигането на това.
Готови ли сте да обичате? Искате ли здрава връзка, която да трае дълго?
Преди да го извършите, първо би трябвало да проучите предходните си връзки.
Ето някои дълбоки въпроса, които да си зададете, които ще ви оказват помощ да определите дали имате боязън от обвързване - което значи, че евентуално имате боязън да не загубите себе си в връзките си.
1. Постоянно ли избирате недостъпни или несъответствуващи хора?
2. Смятате ли, че сте прекомерно сериозни към другия човек, когато стартира да наподобява, че връзката може да стане по-сериозна?
3. Смятате ли, че сте доста придирчиви към дребните неща?
4. Смятате ли, че се чувствате заинтригувани, когато другият се отдръпне обратно, само че по-късно се дърпате обратно, в случай че другият демонстрира нов интерес?
5. Често ли се грижите за остаряла връзка, изграждайки я, с цел да бъде по-добра от сегашната ви връзка или по-добра, в сравнение с в действителност беше?
6. Влизате ли мощен при започване на връзката, вярвайки, че сте намерили „ единия “ и когато другият човек Ви отговори, вие се дърпате обратно еднообразно мощно, внезапно губите интерес?
7. Често ли си казвате, че нямате време за връзката?
8. Чувствате ли се пернат? Сякаш когато другият човек желае вашето време и внимание, стартирате да се съпротивлявате и желаете свободата си?
9. Често ли обвинявате колегата си, за нещата, които прави?
10. След като се разделите с колегата си, търсите ли контакт с него, единствено с цел да се уверите, че той към момента е там и ненапълно разполагаем?
11. Чувствате ли се като че ли желаете постоянно да имате опцията да избягате?
12. Последователно ли си казвате, че казусът е, че просто не сте намерили „ верния “?
13. Един или двамата ви родители направляваха ли ви доста?
14. Често ли приемате задачата да угаждате на другия човек и в последна сметка стигате до там да се чувствате в капан на връзката си?
15. Вярвате ли, че да сте във връзка значи, че би трябвало да се откажете от свободата си?
16. Казвате ли си, че да сте във връзка значи, че сте виновни за възприятията на другия човек и това ви предизвиква безпокойствие?
Ако се идентифицирате с някои от тези въпроси, може да желаете да помислите, че колкото и да ви се коства, че желаете връзка, може да се страхувате да сте в такава.
Децата, които са отгледани от един или двамата контролиращи родители, постоянно порастват, с цел да станат възрастни, които имат боязън да не се изгубят във връзка.
Много деца би трябвало да се откажат от себе си и да си разрешат да бъдат следени, с цел да не изгубят утвърждението на родителите си и като възрастни те могат да продължат да се опасяват, че това са връзките.
И въпреки всичко под цялата тази опозиция евентуално има част от вас, която е доста самотна и надълбоко желае връзка. За да преодолеете това, би трябвало да научите да развивате своя любящ, възрастен Аз - мощният духовно обвързван аспект на вас, в който можете да се научите да обичате различен, без да губите себе си.
Когато се научите по какъв начин да обичате себе си, тогава ще поставите любящи граници против това да бъдете погълнати, следени, задушени или употребявани от сътрудник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР