Искате по-големи и плътни устни? Няма проблем. В кухнята си

...
Искате по-големи и плътни устни? Няма проблем. В кухнята си
Коментари Харесай

Обемни устни с дъх на… канела

Искате по-големи и плътни устни? Няма проблем. В кухнята си имате нещо, с което ще постигнете неотложен резултат.

Знаете за резултата на канелата в процеса на намаляване, в този момент ще ви споделим и няколко метода да я употребявате в разкрасителните си ритуали.

Богата на антиоксиданти и с антибактериално и противовъзпалително деяние, канелата работи добре на кожата. Но неочакван е резултатът на канелата за устните – лек масаж с навлажнена канела ще ги направи по-плътни и огромни. Преди да нанесете червило или глос, навлажнете малко канела на прахуляк и натрийте в устните. Изплакнете и нанесете глоса. И се насладете на резултата.

За какво още може да ползвате канелата?

Антибактериално масло за ръце

Изследване от 2009 посочило, че в случай че маслото от канела се нанася на ръцете, работи като сполучлив антибактериален сътрудник, сходно на сапуните и други артикули.

Освежава дъха

Имайки поради, че се употребява и в някои артикули за джука хигиена, не е мъчно да се досетим за тази употребява от канелата. За пресен мирис е добре да се дъвчат канелени клечки или да се пие чай от тях.

За поддържане на косата от корена

Канелата на прахуляк влиза в ролята на ексфолиант и с помощта на съставките си оказва помощ за чист скалп и подхранена коса. Смесете една част канела с две елементи и половина мед и четири елементи топъл зехтин. С тази примес масажирайте скалпа, оставете да подейства 15 минути и отмийте.

Скраб за тяло

Канелата участва в доста лосиони за тяло. Може да я употребявате и като скраб, който сами сте си приготвили. Смесете половин чаша кокосово масло(разтопено на водна баня) с две чаши захар, супена лъжица канела и две чаени лъжички мед. Или комбинирайте продуктите по свое предпочитание.


Спасете изсъхналата серпантина

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР