Искате ли винаги да получавате всичко от живота? Може да

...
Искате ли винаги да получавате всичко от живота? Може да
Коментари Харесай

Трикове за ефективна манипулация на другите хора

Искате ли постоянно да получавате всичко от живота? Може да употребявате фини психически трикове, с цел да смекчите гнева на началника, да убедите събеседника си и даже да се влюбят във вас. Много професионални техници, несъмнено, употребяват необятно тези трикове с недоброжелателни цели, с цел да манипулират други хора. Но има трикове, които се употребяват и от елементарните смъртни, с цел да получават всичко от живота!

Това е лист с 18 трика “Как да манипулираме хората? ”. Потвърден е на процедура! Но бъдете деликатни: някои трикове могат да се употребяват при връзката с вас, а който е предизвестен – той е и въоръжен.

Психологически трикове

1) Помнете елементарното предписание! Никога не казвайте на човек: “И не си могъл да отидеш до магазина? ” В края на краищата, вашият сателит може да се оправи със задачата, само че теорията и практиката са разнообразни понятия. По-добре преформулирайте поръчката в “Моля те, отиди до магазина ”, тогава индивидът в действителност няма да може да се измъкне от молбата.

2) Задавайки въпрос или питайки различен човек, незабележимо кимнете. Странно, най-вероятно ще получите позитивен отговор!

3) Понякога е задоволително да кажете на събеседника си, че не е наложително да направи нещо, с цел да го принудите да направи тъкмо противоположното.

4) Ако би трябвало да говорите пред хора, не забравяйте да вземете бутилка вода. Ако ненадейно почувствате, че сте си не запомнили текста, просто вземете няколко глътки и се пробвайте да съберете мислите си. Повярвайте, хората няма да виждат, че паузата е зародила заради пропуснат текст.

5) Ако човек ненадейно ви загледа в публичния превоз и ви кара да се чувствате неловко, просто погледнете обувките му. Продължавайте да ги гледате, до момента в който не се откаже. Повярвай ми, това може безусловно да го подлуди!

6) Ако не сте се наспали, просто кажете на глас: “Спах добре ”. Странно, в случай че сте 100% сигурни в личните си думи, мозъкът ви ще би трябвало да одобри това, което сте му споделили.

7) Ако се притеснявате дали ютията е изключена и вратата е заключена, ще ви научим да забравите за този проблем вечно. Всеки път, когато изключвате ютията или затваряте вратата, кажете някаква неуместна фраза и всеки ден си измисляйте нова.

Например, през днешния ден, когато затваряте вратата си кажете: “Пурпурен жираф ”. Уверяваме ви, идващия път, в случай че си помислите дали сте затворили вратата, ще си спомните, че сте споделили тази странна фраза и сигурно ще се успокоите.

8) Ако, като цяло, сте удовлетворени от предлагането на различен човек, само че желаете да получите повече, направете малко отчаян взор. Това работи при надценена или ниска заплата.

9) Ако желаете да изградите връзка с човек, просто го помолете за помощ. Дори да знаете по какъв начин да решите казуса, започнете да го разпитвате. Ще видите, че ще се промени отношението към вас към по-добро.

10) За да накарате събеседника си да се усеща неловко и неуместно, от време на време го поглеждайте в центъра на челото. Повярвайте, този трик ще накара някой да полудее!

11) Ако събеседникът ви стартира да премълчава, направете къса пауза и погледнете в очите му. Вероятно ще бъде обезпокоен, ще продължи да приказва по-подробно и да каже истината, в случай че лъже. Мислейки, че към този момент знаете всичко за него, събеседникът ще сложи всички карти на масата.

12) Ако човек е зает с нещо, да вземем за пример приказва въодушевено по телефона, задоволително е да протегнете ръка и без да мисли той ще ви даде това, което държи в ръцете си тъкмо в този миг. Между другото, трикът работи дейно и в противоположната посока: употребявайки този трик, можете елементарно да дадете нещо на човек, само че той няма да забележи.

13) На сутринта, когато чуете звъненето на омразния алармен часовник, не бързайте да отваряте очи и обезверено да се усмихвате. Стиснете ръцете си в юмруци и извикайте “Да! ” Като че ли сте прочут футболист, който преди малко е отбелязал решаващия гол. Не се колебайте, този трик ще ви развесели по-добре от най-силното кафе, освен вас, само че и душата ви, децата, котката и хамстера.

14) Ако човек се пробва по всевъзможен метод да ви вкара в огромен спор, кажете му нещо прелестно. Неочакваната вежливост ще го разгневи, това е несъмнено.

15) Ако сте извънредно разтревожени при среща с някои другари, след известно време те подсъзнателно стартират да се тормозят, когато ви срещнат.

16) Ако екипът ви има изключително ленив член, в никакъв случай не му казвайте: “Направи го ”. Кажете му: “Започнете с това. ” В този случай се основава непрекъснато схващане, че работата е доста по-малко, тъй като би трябвало да се стартира с дребното.

17) Например фразата “не си измил чиниите ” заменете със “съдовете са останали мръсни ”. Така казвате претенциите си към даден човек, без да го обиждате.

18) Оказва се, че човек най-добре си спомня какво се е случило първоначално и в края на деня. За да сте сигурни, че работодателят ще си спомни за вас, запишете изявлението си доста рано или късно. По този метод няма да се изгубите в тълпата от други претенденти.

Вижте още: Ако носите черно, ето 5 неща, които би трябвало да знаете!

Психолозите са уверени, че с цел да стане процесът на връзка по-ефективен, е задоволително да овладеете няколко техники на операция. Основното нещо, помнете, че всички нагоре трикове сами по себе си са нищо. Те работят, в случай че ги употребявате в точното време и с психически квалифициран човек.

Използвате ли умни психически трикове в всекидневието?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР