Искате ли добрите или лошите новини, министър-председател? Добрата новина е,

...
Искате ли добрите или лошите новини, министър-председател? Добрата новина е,
Коментари Харесай

Десните тори имат последна работа за Риши Сунак

Искате ли положителните или неприятните вести, министър-председател? Добрата вест е, че вашите десни бунтовници се отхвърлиха да ви отстранен като водач. Лошата вест е, че те ще прекарат оставащите месеци, с цел да се уверят, че вие ​​сте упрекнати за задаващото се проваляне.

На фона на непрестанно ужасяващите резултати от локалните и кметските избори предходната седмица, тазседмичното самопризнание на заговорниците на торите, че към този момент не е жизнеспособно да се в профил Риши Сунак преди изборите, би трябвало да е изглеждало необичаен миг на облекчение. Но това беше по-малко предаване на апелите за единение, в сравнение с признание на действителността: бунтовниците нямаха броя да го отстранят, претендент за заместител или в действителност каквото и да било съществено наставление по какъв начин да извърнат нещата, в случай че другите две условия не се ползват.

Но радикалният десен фланг на торите - греховен съюз на либертарианци и фарагисти - не се отхвърли от офанзивите против индивида, който в този момент одобряват, че ще води партията им на избо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР