Искате ли да знаете кои са най-добрите домашни кремове за

...
Искате ли да знаете кои са най-добрите домашни кремове за
Коментари Харесай

Против стареене и бръчки ви препоръчваме този домашен крем

Искате ли да знаете кои са най-хубавите домашни кремове за лице с петна и бръчки, които можете да си приготвите сами?

Обърнете внимание на тези предписания, които ви демонстрираме в идващите редове и започнете да се възползвате от свойствата на най-ефективните кремове за петна по лицето и дълбоки бръчки.

Крем от алое вера 

Когато приказваме за домашни кремове за лице с петна и бръчки, няма по-добра съставна част за битка с тези естетически проблеми от алое вера. Неговите свойства за кожата са разнородни и с помощта на съставни елементи като витамини А и С, алантоин, олеинова, линолова и палмитинова киселини, това растение е цудесен овлажнител, регенератор, противовъзпалително, подмладяващо и естествено лечебно средство за кожата.

Използването му ще послужи за изсветляване на тези тъмни петна, които придават на лицето ви стар тип, а също така ще защищити кожата ви, като заобикаля нездравословното влияние на свободните радикали, които са виновни за преждевременното клетъчно стареене. 

Съставки

2 супени лъжици гел от алое вера, можете да го извлечете непосредствено от лист от растението или да го купите към този момент опакован в магазин за натурални артикули или в аптека.

1 супена лъжица прясно изцеден лимонен сок. Витамин С в този плод има депигментиращ резултат върху кожата, който работи доста добре на тъмни петна.

Как да го употребявам

В купа смесете гела от алое вера с лимоновия сок и по-късно нанесете маската върху лицето си, оставяйки го да работи за към 15 до 20 минути. Не се излагайте на слънце, до момента в който правите лекуването, защото заради лимона могат да се появят нови петна по кожата. Най-добре е да го вършиме вечерта преди да заспите.

Крем от магданоз и краставица 

Кремът от магданоз и краставица може да ни предложи доста положителни резултати, когато желаеме да уеднаквим тона на лицето и да му придадем по едно и също време подмладен и лъчезарен тип.
 Защо да нанасяте крем за очи и върху устните си? Защо да нанасяте крем за очи и върху устните си?
Изглежда, че подценяваме опциите на кремовете за очи: положителното лекарство може освен да се отърве от бръчките и патешки крайник, само че и д...

Магданозът, защото съдържа доста витамини, минерали и етерични масла, е добра съставна част която елементарно прониква в кожата и я обновява от вътрешната страна. Съдържанието на витамин С му придава някои доста забавни изсветляващи и регенериращи свойства, които разрешават да се контролира производството на меланин и затова да се понижи оня по-тъмен нюанс, който имат петната.

От своя страна, краставицата има доста антиоксиданти, които оказват помощ да се поддържа кожата млада, цялостна с живот и бляскъва, в допълнение към битката с бръчките и фините линии.

Съставки

5 стръка магданоз

2 филийки краставица
 Домашни маски за лице с грозде Домашни маски за лице с грозде
Оправдавайки репутацията си на „ Кралица на плодовете “, гроздето сигурно провокира почитание в общността за грижа за...

5 капки лимонен сок

1/2 чаена лъжичка зехтин

Как да го употребявам

Първо накълцайте магданоза и когато го извършите, прибавете го в чашата на блендера с останалите съставки и смесете всичко, до момента в който получите еднороден крем. Нанесете препарата върху областите на лицето с петна и бръчки и го оставете да работи към 10 минути. 

Радвайте се на блестяща и сияйна кожа!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР