Искате ли да знаете кои са женските секс гафове ,

...
Искате ли да знаете кои са женските секс гафове ,
Коментари Харесай

Кои са най-отблъскващите женски гафове в леглото

Искате ли да знаете кои са женските секс гафове, които отблъскват мъжете вечно?

Прекалените въздишки и пъшкания
Само тъй като доста от мъжете гледат порно, не значи, че чакат от вас да се държите като порно звезда. Стенанията в възторг, когато той едвам ви допира, го карат да си мисли, че симулирате. Така че - не преигравайте.

Да лежите като мумия
Положението на тялото, при което безусловно нищо не вършиме, а просто лежите и от вас не се чува ни дума, ни стон, ни вопъл. Това е другата прекаленост и тя също не е стимулираща. Дори и да сте изпод, сътрудникът ви чака да взимате ефективно присъединяване.

Твърде високо се повдигате
Когато сте от горната страна, няма нищо по-стряскащо за един мъж, когато се повдигате малко повече в сравнение с би трябвало и съществува опция да се приземите прекомерно жестоко. Реална заплаха, която може да докара до неприятни прекарвания за колегата ви.

Грубата обич
На някои им харесва да сте по-груби, на други-не. Не бъдете толкоз сигурни, че на сътрудникът ви безусловно ще му хареса да мачкате лицето му или да дращите с нокти гърба му, да го пляскате по дупето, или да му причинявате друга болежка, до момента в който вършиме секс. Ако ви е споделил, че по този начин му харесва - добре, само че в случай че не сте сигурни, по-добре не поемайте самодейността.ажняване. Съществуват прекалено много разновидности за овлажняване-желета, лосиони, слюнка, масла, даже еликсир, когато сте под душа. Има едно нещо, което по никакъв начин не е добър лубрикант-водата. Не я ползвайте за тази цел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР