Искате ли да започнете крипто пътуването си по правилния начин?

...
Искате ли да започнете крипто пътуването си по правилния начин?
Коментари Харесай

Как да купите XRP и VC Spectra? – Ръководство за начинаещи

Искате ли да започнете крипто пътуването си по верния метод? Вижте по какъв начин може да купите посочените DeFi монети - Ripple (XRP) и VC Spectra (SPCT).

В последно време цената на криптовалутата XRP се повиши с помощта на значими партньорства. Освен това последната актуализация на правосъдното дело сред XRP и SEC съживи биковете, които взеха превес.

Междувременно VC Spectra (SPCT) прави гражданска война в крипто капиталовото пространство с невероятни оферти и непостижим капацитет.

След като набра зашеметяващите $2.4 милиона в частната си предварителна продажба, VC Spectra неотдавна доближи незабравим скок от 450% , което я сложи измежду едни от най-хубавите DeFi монети през 2023 година

Нека се потопим в това по какъв начин можете да купите XRP и SPCT и да се възползвате от техните скокове.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Как да купя XRP?

XRP е основана на блокчейн валута, която е основана през 2012 година за да усъвършенства трансграничните заплащания . С платформата на Ripple – и потреблението на нейния токен XRP – заплащанията могат да се уреждат за част от цената на обичайните способи.

Ripple (XRP) е една от по-амбициозните криптовалути, чиято цел е да трансформира цифровата стопанска система, което я трансформира в топ алткойн за наблюдаване. Естествено, полезността на XRP в действителния свят го прави много значим за вложителите.



За да закупите XRP, следвайте следните стъпки:

  • Изберете борса, която поддържа XRP, да вземем за пример Binance или KuCoin.
  • Създайте акаунт в борсата.
  • Заредете сметката.
  • Изберете XRP от листата с крипто токени.
  • Въведете количеството токени XRP, което желаете да купите.
  • Финализирайте поръчката си, като кликнете върху “Купи в този момент ”.

След като завършите процеса, нужен за закупуване на XRP , можете да изберете дали да съхранявате токените си в портфейла, който предлага борсата, или да ги прехвърлите в различен портфейл отвън платформата.

Как да купя VC Spectra (SPCT)?

VC Spectra (SPCT) е показан като един от най-хубавите DeFi планове, който трансформира пейзажа на крипто вложенията и ръководството на активи. Като децентрализиран хедж фонд , VC Spectra (SPCT) предлага на вложителите ранен достъп до нови ICO и обещаващи блокчейн планове.

Използвайки технологията на изкуствения разсъдък и екип от опитни капиталови експерти , VC Spectra (SPCT) разпознава високопотенциални вложения с доходоносна възвръщаемост и най-малък риск.

Само за три месеца от стартирането на предварителната продажба платформата означи забележителен ценови скок от 450% , като се повиши от първичната си цена от $0.008 до $0.044 .

Понастоящем, на стадий 3 от обществената си предварителна продажба, VC Spectra (SPCT) е на ръба на нов ценови скок. Цената на SPCT е подготвена да доближи $0.080 след приключването на предварителната продажба, което може да донесе на вложителите от Етап 3 впечатляваща възвръщаемост от 81.82% от вложенията им.

Как да купя VC Spectra (SPCT) токени?

  • Посетете уеб страницата на VC Spectra (SPCT) .
  • Навигирайте до раздела “Покупка ”.
  • Регистрирайте акаунт, като попълните нужния формуляр.
  • Кликнете върху “Създаване на акаунт ”, с цел да продължите.
  • Изберете желания от вас метод на заплащане.
  • Посочете количеството токени на SPCT, което желаете да закупите.
  • Финализирайте транзакцията си, като кликнете върху “Плащане с крипто ”.

При покупа в актуалният стадий на предварителната продажба на плана, вложителите ще бъдат позиционирани за 81.82% възвръщаемост на инвестицията до приключването на обществената предварителна продажба.

Не пропускайте тази опция да станете част от обещаващото пътешестване на VC Spectra (SPCT) в света на децентрализираните финанси.

Присъединете се по време на лимитираното време на 50% бонус при депозит , с цел да получите най-хубавата стойност за парите си.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР