Искате ли да ви издадем една тайна? Хората които ухаят

...
Искате ли да ви издадем една тайна? Хората които ухаят
Коментари Харесай

Парфюм, създаден в колаборация с българин, предизвика фурор сред ютюбъри от цял свят

Искате ли да ви издадем една загадка? Хората които ухаят добре са доста по-атрактивни и привлекателни!
Сега си представете, че има парфюм, поради който всички ще се обръщат след вас. Парфюм, поради който ще получавате безчет похвали.
Да, той в действителност съществува и това е Insomnia, който взриви българският пазар и се трансформира в най-продаваният парфюм у нас. Той надмина по продажби всички вносни марки и се трансформира в най-продавания парфюм в продължение на 3 години.

 
Мнения от целия свят
Insomnia стартира да се продава първо единствено с Англия и месец по-късно парфюмът се продава в 30 страни. Към днешна дата се продава в над 60 страни и има десетки хиляди удовлетворени клиенти , които години наред не престават да си купуват единствено и само него.
Още с изнасянето си в чужбина, парфюмът стана възторг измежду най-известните така наречен „ парфюмни ютюбъри “ от целия свят, а всекидневно стотици и даже хиляди консуматори пишат мнения във фейсбук и Инстаграм страницата на Фавиол Сефери.

Изключително огромен взрив марката бележи в Латинска Америка и Испания. Чужденците боготворят българския мирис и това е очевидно от откровените им реакции в обществените мрежи под формата на видеа, мнения или фотоси с продукта.
Досега не е имало български парфюмен артикул с подобен отзив в чужбина. Може би се питате на какво се дължи това?
1. Цената на Insomnia e неведнъж по-добра от нишовите марки.
2. Уникалността и трайността на парфюма го трансформират в любим на хиляди хора. Insomnia e в категорията extract de parfum ( с над 30% наличие чист парфюм ), което го прави най-трайният парфюм на пазара.

3. Очарователността на парфюма се разказва освен от парфюмните влогъри, само че и от редица публицисти. Главният редактор на Световна енциклопедия за парфюми " Fragrantica " Мигел Матос, който е и изобретателен шеф на Bruno Acampura (една от най-престижните италиански парфюмни къщи), в която признава Insomnia като заслужен съперник на най-скъпите марки в света.


 
Ето и някои от ревютата на Insomnia в Youtube:





 
Изненада: Съвсем скоро на пазара ще излезе новия мирис Insomnia. За него Фавиол Сефери още веднъж работи с мастър парфюмеристите на марката Сезер Сабах и Светослав Русев.
Ние към този момент нямаме самообладание, а ти?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР