Искате ли да се насладите на качествена музика на живо

...
Искате ли да се насладите на качествена музика на живо
Коментари Харесай

Electric Orpheus – 2 дни топ банди от Европа и България ще свирят рокендрол, психиделика, уейв, електро, гръндж, пост-пънк, индъстриал

Искате ли да се насладите на качествена музика онлайн и да танцувате на голямо намерено пространство – заповядайте на двудневния фестивал Electric Orpheus в пловдивския квартал „ Тракия “.

На 27 май /от 18 часа/ и 28 май /от 16 часа/ 2022 година феновете на рокендрол, психиделика, уейв, електро, гръндж, пост-пънк, индъстриал и други ще се забавляват с топ банди, които ще показват вдъхновяваща продукция – премиера на новите си албуми и издания за международни и български лейбъли. Организаторите от Неправителствени организации „ Общо бъдеще “ подаряват облагата от фестивала за филантропична помощ за Украйна.
New Candys (Венеция, Италия) покоряват нов връх в актуалния рокендрол, продуцирани от носителя на Грами Томазо Колива. Bazooka (Атина, Гърция) минаха от американски към гръцки лейбъл и демонстрират пътя на същински музи актьор в съвремието ни. Yo No Se (Бристол, Англия) работят с продуцента на първия албум на Нирвана. Teatre (Каунас, Литва) ще способства доза индъстриал-техно-електро с прибалтийски привкус. Очакват ни незабравими страсти в разнообразна стилистика и със Strawberry Pills (Атина, Гърция), Nixxon (Копенхаген, Дания), Heptagram (България), Лютеница / LTNC ( България), Klen (Великобритания) и Snade (България).
Мястото на Electric Orpheus ще ви очарова. Комбинация от индустриална градска среда с просторна зелена повърхност, създаваща чувството за контрапункт – имате възприятието, че не сте в града, само че в действителност сте. Локацията за фестивала се намира в квартал Тракия в Пловдив, отзивчива е, има градски превоз, велоалеи наоколо, пространство за паркиране. Отдавна не сте ходили на такова място, а може би в никакъв случай. Само сте чували, че някъде другаде по света се прави нещо сходно.
Адрес: улица Инженер Асен Йорданов 7, 4023 Южна индустриална зона, Пловдив. Карта
Повече за фестивала Electric Orpheus, следете на уеб страницата му и се присъединете към събитието в обществените мрежи.
Двудневни билети на цена от 65 лв. /еднодневен е 45 лева/ можете да намерите онлайн в мрежата на EPAYGO.bg, както и физически на касите на EasyPay в цялата страна. В деня и единствено на място: 60 лв. еднодневен / 70 лв. двудневен. Линк към билетите: https://epaygo.bg/2668557784
Electric Orpheus е план на съдружие „ Общо бъдеще “ и е част от стратегия „ Наследство “ на „ Пловдив – Европейска столица на културата “.
Събитията на Неправителствени организации Общо бъдеще целят високо качество на културната среда и запознаване на публиката със международни и настоящи достижения, като отстраняват границите сред непознати, локални актьори и аудитория. Локациите са деликатно подбрани и хвърлят светлина към непопулярни, само че подобаващи места за просвета с концепция за децентрализация и смяна на публичните настройки към по-добра среда на живот, както в града, по този начин и отвън него.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР