Искате ли да се гримирате като професионалисти? Често се учудвате

...
Искате ли да се гримирате като професионалисти? Често се учудвате
Коментари Харесай

Как да се гримирате като професионалист

Искате ли да се гримирате като експерти? Често се учудвате на външния тип на моделите, които са съвършено гримирани, с желан загар и наситени очи? С няколко техники и верните артикули и вие можете да се гримирате като експерт.


Как да се гримирате като експерт

На първо място: подгответе кожата

 гримирате Как да се гримирате като експерт фотография: pinterest

За задачата кожата на модела би трябвало да бъде добре почистена и деликатно подсушена с кърпички или мека забрадка. След това нанесете лек, с цел да я поддържате хидратирана през целия ден. След това: това може да бъде изглаждащ крем със здравословен искра, серум или различен декор дьо загар, който ще прикрие несъвършенствата, ще замъгли порите и ще обезпечи постоянен, натурален загар. Преди да нанесете нанесете база и върху целия клепач: това ще помогне на грима да се фиксира и да издържи през целия ден.

Едва след тази значима причина можете да започнете работа по тена. Ако желаете да се гримирате като експерт, това е първата стъпка.

Използване на четки

 гримирате Как да се гримирате като експерт фотография: pinterest

Независимо дали нанасяте декор дьо загар, коректор, руж или сенки за очи, значимо е да употребявате верните аксесоари, когато се гримирате. Препоръчваме ви да инвестирате в според от това защо ще ги употребявате. С четка ще постигнете доста по-прецизен и натурален свършек, в сравнение с с пръсти.

Изберете добре коректора си и го нанесете СЛЕД декор дьо тена си

Първо нанесете декор дьо загар

Основата е тази, която ще разтвори коректора, а не противоположното. Затова е значимо, когато се гримирате, да я нанесете преди коректора. Изберете нюанса, който е непосредствен до тена на кожата на вашия модел, и го нанесете с четка или блендер. След това нанесете коректора и го матирайте с пудра в насипно положение.

Какъв колорит за вашия коректор?
Противно на общоприетото разбиране, коректорът не би трябвало да е по-светъл от тена на кожата, защото може да стане сив, в случай че тъмните кръгове на модела са мощно пигментирани.

Смесване на продуктите за грим

Независимо дали нанасяте сенки за очи, руж или бронзант, с цел да изглеждате естествено, е значимо да смесвате всеки артикул, когато се гримирате. Например, когато нанасяте руж върху преносимия клепач, откакто сте нанесли линия кокал или очна линия, използвайте подобаваща четка, с цел да разнесете ружа с придвижвания напред-назад и/или кръгови придвижвания според от резултата, който желаете да постигнете.

Изберете верните нюанси на сенките за очи

 гримирате Как да се гримирате като експерт фотография: pinterest

По принцип можете да играете с необятна гама от цветове за клепачите на вашия модел, без значение от цвета на очите му. Внимавайте обаче да изберете колорит на, който е малко по-тъмен от цвета на ириса. Например, в случай че вашият модел има зелени очи, можете да комбинирате сиво, кафяво и зелено, само че не забравяйте да изберете мощно зелено. Нанесете най-тъмния цвят отмерено по линията на миглите, с цел да наблегнете очите. След това нанесете останалите сенки и използвайте четки, с цел да ги смесите и да наблегнете нюансите, когато се гримирате.

Нанесете серпантина в зигзагообразна форма

 гримирате Как да се гримирате като експерт фотография: pinterest

Тази техника е идеална за увеличаване на очите: просто нанесете четката, като се движите нагоре към външната страна на миглите с поредни зигзагообразни придвижвания. Не се колебайте да добавите спомагателен пласт серпантина, с цел да придадете на миглите си още по-голям размер и компактност, когато се гримирате.

Сублимация на веждите

Красивият грим на очите е нищо без добре поддържани и подчертани вежди.

За да ви оказват помощ да гримирате веждите, специфичните комплекти „ вежди “ съчетават в една кутия всички артикули, които би трябвало да приложите за безупречно завършени вежди.

Съобразете се с формата на устата

Противно на общоприетото разбиране, контурът на устните не би трябвало да се обрисува преди, а по-късно. Нанесете червилото си за предпочитане с четка, можете също по този начин да потупате леко с пръсти, с цел да проникне продуктът добре, след което използвайте молив за устни, с цел да очертаете ръба на устата. Изберете молив с повсеместен цвят, избягвайте моливи, които са по-тъмни от цвета на червилото ви, и на първо място се съобразете с формата на устата на модела. Така ще се гримирате, като експерт.

Завършете с малко руж за искра

 гримирате Как да се гримирате като експерт фотография: pinterest

За пресен и пулсиращ загар през целия ден не се колебайте да нанесете малко руж върху заоблената част на скулите, като го разтегнете леко към слепоочията. Помолете модела си да се усмихне! Така ще е по-лесно да откриете зоните на бузите му, които да наблегнете.

Ако желаете да се гримирате, като експерти следвайте тези стъпки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР