Искате ли да разберете рецептата за невероятен инструмент, който ще

...
Искате ли да разберете рецептата за невероятен инструмент, който ще
Коментари Харесай

Еликсир на младостта: Ако сте на 50, ще изглеждате на 30

Искате ли да разберете рецептата за необикновен инструмент, който ще ви върне младостта? Ще изглеждате необикновено още след първия курс!

Рецептата е тествана от доста дами и е събрала хиляди въодушевени мнения! Достатъчно е да пиете по 1 лъжица дневно от тази доста вкусна примес и ще изглеждате по-млади всеки ден. Бъдете красиви и млади.

Ефектът е невероятен! Ако прилагате курса регулярно (2 пъти в годината), то на 45 ще изглеждате като на 30 и общият тонус на тялото ви също ще подхожда на тези параметри.

И все пак… в почивките сред обособените курсове пийте чай с корен от джинджифил, най-малко веднъж на ден.

Един курс не употребява целия състав на рецептата по-долу:

100 мл лимонен сок200 грама мед50 мл зехтин

Приготвяне:

Смесете всички съставки и приемайте от еликсира на празен корем по 1 чаена лъжичка. Приемайте 3 пъти на ден, 15-20 минути преди хранене.

След като консумирате целия състав, направете отмора за към половин година. През това време би трябвало да пиете чай с джинджифил съгласно тази рецепта: 0,5 чаена лъжичка настърган джинджифил се залива с 200 грама вряща вода, прибавете лимон на усет. По предпочитание и за повече усет можете да добавите сушени плодове, локум или мармалад, само че никога не добавяйте захар!

С течение на времето, откакто свикнете, дозата на джинджифила може да бъде увеличена до 1 чаена лъжичка.

Обикновено еликсирът се приема напролет и есента.

Той ще ви помогне да възстановите здравето и младостта си! Ще видите сами по какъв начин сте почнали да изглеждате по-добре, ще се появят  жизненост и предпочитание за работа. Заобикалящите ви хора също ще виждат измененията и ще ви залеят с похвали!

Вижте още: 3 моркова и никаква тахикардия или хипертония

Бъдете красиви и здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР