Искате ли да промените живота си към по-добро? През декември

...
Искате ли да промените живота си към по-добро? През декември
Коментари Харесай

През декември има 3 дни, в които всичко е възможно! Ето как да получите максимума от тях

Искате ли да измененията живота си към по-добро? През декември имате такава опция. Всичко зависи от нашите старания, само че би трябвало да знаете кои дни са по-подходящи за нови инициативи и осъществяване на фантазиите.

През декември 2018 година има 3 изключително мощни дни, които ще ви оказват помощ да извършите всичките си стремежи.

7 декември

Това е ден за нови инициативи. Всяко дело, стартирано на този ден, ще бъде сполучливо. На 7 декември с лекост се извършват материалните и финансовите стремежи.

21 декември

На този ден не би трябвало да пожелавате на никого нищо неприятно – всичко ще се върне към вас като бумеранг. За осъществяване на желанията си и общото възстановяване на живота би трябвало да пожелаем мир и положително на близките. Позитивът ще ви се върне в най-неочаквания миг.

31 декември

На 31 декември се сбъдват фантазиите. Настройте се на положителна вълна и оставете всичко неприятно в остарялата година. Също по този начин би трябвало да обобщите годината си.

Запомнете простата фраза: „ Всичко неприятно го пущам, а всичко положително го умножавам “ и си го повтаряйте на 31 декември колкото се може по-често. И ще видите по какъв начин се трансформира животът ви.

А вие подготвени ли сте за силата на тези дни?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР