Искате ли да притежавате тази страхотна гривна на Селена Гомес,

...
Искате ли да притежавате тази страхотна гривна на Селена Гомес,
Коментари Харесай

Направете си гривна като на Селена Гомес

Искате ли да притежавате тази страхотна гривна на Селена Гомес , чиято цена на пазара е 490 $? Как да си я извършите сами и то за стотици левове по-малко?  Вижте в новото видео на Наталия от.

За гривната на Селена можете да се снабдите с съвсем всички камъни от най-обикновено магазинче за мъниста. Каквото не съумеете да намерите като камък, можете просто да изберете като сходен цвят. Във видeото Наталия изяснява и за смисъла и силата, с които ни зареждат употребяваните от нея камъни.

Тъмният аметист е един от камъните с универсални лечебни свойства. Неговата сила е доста мощна и мощно пречистваща. Помага при главоболие, мигрена, интензивно умствено натоварване, ментален стрес.

Лавандуловият аметист пък защищава от душевни офанзиви, преобразувайки силата в обич.

Карнеолът зacилвa ĸoнцeнтpaциятa и ни пoмaгa дa ce aбcтpaxиpaмe oт тoвa, ĸoeтo гoвopят дpyгитe зa нac. Увeличaвa caмoyвaжeниeтo и подтиква креативния ни капацитет.

Розовият кварц има свойството да усилва всяка сила или желание и да пази от негативност.

Черешовият кварц носи духовна виталност, балансира и хармонизира, задейства желанието за възобновяване след прекарано заболяване.

Във видеото Наталия комбинира всички тези камъчета и мъниста с разнообразни златисти детайли – нежни халки с реплика на диамантчета.

Е, не е 1:1 с гривната на Селена Гомес, несъмнено, само че пък е също толкоз красива и носеща на притежателката си хубава сила и сили.

Вижте още за бижутата:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР