Искате ли да избиете рибата с подаръка си за Св.

...
Искате ли да избиете рибата с подаръка си за Св.
Коментари Харесай

Netflix & chill – неочаквано практични подаръци за Св. Валентин от A1


Искате ли да избиете рибата с подаръка си за Св. Валентин? На вярното място сте.

Преди да си кажете „ чак пък толкоз ”, замислете се няма ли да сте най-малко с пет хода пред другите двойки, в случай че подарите на половинката си нещо функционално, нещо, което дава независимост и в това време споделя „ мисля за нас (сега и в бъдеще) ”.

Избрахме няколко услуги от A1, с които да счупим клишето на материалния подарък и да покажем, че има по какъв начин да разтопим всеки прекомерно удобен и придирчив човек.



Подаръкът, който споделя „ Бих пилял/а времето си единствено с теб ”

Независимо дали сте нова или дълголетна двойка Netflix & chill в никакъв случай не е неприятна концепция. Дори може да се окаже база за благополучен взаимен живот – за моментите, които на открито е студено; за тези, в които и двамата сте в мозъчен бърнаут и имате потребност от разпускане; и най-много за тези, в които спорите за нещо и решите да успокоите индивида до вас с обичания им сериал.

A1 е единственият оператор, който включва услугите на към ТВ проекти.

И трите проекта на стрийминг колоса (Basic, Standard и Premium) са налични. Абонаментната такса за услугата влиза в месечната фактура към А1, което отстрани потребността от потреблението на банкова карта и ви носи фактура.

Абонатите на ТВ проекта А1 ТВ 200 MAX ще получат Netflix Basic без в допълнение възнаграждение за целия период на контракта, а тези който изберат проекта A1 ТВ 200+ ще получат Netflix Basic за един месец.

Новите мобилни проекти Unlimited на А1 също оферират Netflix Basic. Планът на стрийминг платформата може да се добави като цифрова услуга от Моят А1 за интервал до 24 месеца без в допълнение възнаграждение.



Подаръкът, който споделя „ Ще бъдеш ли моят състезател 2? "

Случайно да си търсите ново общо занимание? не е за подценяване. Възможно е мъжът във връзката от дълго време да е хвърлял око на конзолата. Съществува и шансът, като дребни, и двамата да сте играли на Playstation 1 или 2, или най-малко на PSP.

Има основателна причина Playstation да е най-желаната подпора в международен мащаб. Компанията има извънредни партньорства с някои от най-успешните франчайзи. Това значи, че игри от сериите God of War или Spide-Man вечно ще останат налични единствено за Playstation. Освен това, доста от новите заглавия излизат първо за конзолата на Sony.

В рационални количества геймингът развива сериозното мислене, фокуса и образната памет, а сторителингът в игрите е по-завладяващ от всеки път.

Playstation 5 може да се вземе в композиция с Netflix с проектите A1 ТВ 200 MAX и A1 ТВ 200+. Операторът предлага гейминг конзолата PlayStation 5 в комплект с спомагателен контролер в камуфлажен цвят и може да се вземе на погашение за 24 и 36 месеца.



Подаръкът, който споделя „ Ако ще гледаме спорт, дано да е най-качественият ”

Случвало ли ви се е да ви излезе фрагмент от избран мач в обществените мрежи и тогава да си кажете „ къде мога да го виждам ” с потребността допустимо най-скоро да пуснете мача.

Ако сте от двойките, в които и двамата сте спортни почитатели, ще се чудите по какъв начин сте живели в този момент без ТВ пакета до момента.

Той събира най-хубавото от европейския клубен футбол (UEFA, Шампионска лига във вторник, UEFA Лига на конференциите, Лига Европа, Серия А, LaLiga и още); класата на мъжкия тенис - шампионатите от сериите ATP 1000, 500, 250, Next Gen и ATP Finals; моторни спортове с MotoGP, NASCAR, WRC; голф; хокей на лед;най-доброто от българския, италианския и международния волейбол; баскетбол с
Националната баскетболна лига на България, Евролигата и Еврокупата; UFC и професионален бокс.

А в случай че сте от двойките, в които единият е привързан към спорта, и това не сте вие, тогава след този подарък е изцяло допустимо половинката ви да ви обича постоянно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР