Искате или не Азис е част от културния разговор през

...
Искате или не Азис е част от културния разговор през
Коментари Харесай

Азис: Свикнах да бъда събличан, показван, разкъсван, събиран. Те си създадоха чудовище

Искате или не Азис е част от културния диалог през последните 25 години в България. С годините самозваният крал на цялостното видоизменение се трансформира в мост сред поп културата и чалгата и съумя да впечатли даже интелектуалците.

„ Аз привикнах да бъда събличан, показван, разкъсван, събиран. Те си сътвориха лично страшилище. Всеки има мнение за мен ”, съобщи артистът пред Нова тв.

„ Много ненавиждам тази фраза: „ Нека не забравяме от кое място сме тръгнали ”. Аз споделям: „ Нека забравим от кое място сме тръгнали ", тъй като там няма нищо. Там е един смут и апетит. Всичко, от което съм избягал. Това не ме комплексира, плаши ме по какъв начин съм оживял. Как е допустимо да оцелееш измежду толкоз ненавист? Но към този момент не ми е мъчно ”, споделя той.

Според думите му мъжете го харесват повече.

„ Аз не събуждам пристрастености у дамите. Те като че ли виждат собствен брат, другар или приятел, с който излизат. Мъжете са по-безпардонни. Те са ловци, по-първичните и са по-многобройните на моите участия ”, показва той.

„ Нямам звезда на Алеята на славата, за жалост. И това е фантазията ми, за нищо друго не бленувам. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил до момента ”, съобщи Азис.

„ Не ми се приказва за това какво ме прави благополучен, тъй като доста ще ме разголи. А аз доста от дълго време се облякох. И не желая да бъда повече гол – Кралят не е гол. Да живее Кралят ”.

Последното нещо, което взриви публиката, съгласно него е целувката му с певицата Лидия. „ Защото съм доста възрастен. Те пишеха страшни неща в интернет – 50-годишен целува момиче. Чудесно де, ми ние 50-годишните да умираме ли? Тя е на 22-23 година, тя сама взима решенията си. Но ние сме актьори. След тази целувка мъчно заспах ”, описа артистът.

„ Аз съм събирателно на събирателно на цялата нечистотия, която може да роди мозъка ти. Аз съм неразрешеното порно. Онова, което човек си пуска, когато е самичък в стаята ”, сподели още артистът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР