Искате детето Ви да спортува, но не можете да изберете

...
Искате детето Ви да спортува, но не можете да изберете
Коментари Харесай

Открийте спортния талант на детето си още тази пролет

Искате детето Ви да спортува, само че не можете да изберете спорт, който му подхожда. Записвали сте го на най-различни физически занимания и тренировки, само че по този начин и не сте „ уцелили “ неговия гений? Ако желаете детето Ви да е в добра физическа форма и да спортува на драго сърце и за здраве, SportAnalytik България има решение.

На 11.03, 1.04, 22.04, 13.05 и 27.05 2023 година SportAnalytik България провежда 5 нови събития в София. Мястото e изцяло обновената спортна зала в Парк Военна Академия. Начало на събитието е 9:00 ч. и продължава сред 2 и 4 часа. Програмата е подобаваща за деца на възраст от 5 до 13 години.

SportAnalytik e международно потвърдена ефикасна стратегия, помагаща на децата да открият мощните си физически страни и да се влюбят в спорта.

Как SportAnalytik България оказва помощ децата да открият своя състезателен гений?

Чрез 9 занимателни теста върху физическите умения на детето, новаторският програмен продукт на SportAnalytik може да дефинира спортовете, които подхождат на неговия естествен гений.

Детето първо загрява и по-късно се причислява към дребен тим от деца на сходна възраст, воден от треньор. Отборът извършва поредност от разнородни физически теста под формата на занимателни извършения, които мерят неповторимите физически качества на всяко дете поотделно. Данните от тестванията се вкарват в специфичен програмен продукт в края на събитието и резултатите са налични на момента.

Доволно от новооткритите си гении, всяко дете си потегля с рекомендация за най-подходящите за него спортове ( Доклад за гений и Доклад за Спорт ). Всички участници получават и медали.

След старта в София, SportAnalyk България потегля на турне из цялата страна с голям брой планувани събития. Повече информация може да откриете.

SportAnalytik България е финалист в състезанието ПРОМЯНАТА 2022 - най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Reach for Change България.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР