Искате да вечеряте в уютна обстановка, далеч от забързаното ежедневие?

...
Искате да вечеряте в уютна обстановка, далеч от забързаното ежедневие?
Коментари Харесай

В хитовото заведение на Варна - Маестро, добрата кухня се среща с добрата музика

Искате да вечеряте в уютна конюнктура, надалеч от забързаното всекидневие? Искате да слушате хубава и разнообразна музика или просто да хапнете дружно с децата? Live Music Restaurant Maestro е вашето място! 

Намиращ се в кв. „ Младост “, в парка до блок 101, ресторант „ Маестро “  ще ви обезпечи една незабравима вечер, надалеч от забързаното всекидневие, шумните коли и претъпканите супермаркети. Нещо повече, „ Маестро “ е място, в което до момента в който хапвате в уютна конюнктура ще може да слушате хубава поп-концертна музика, която другояче е допустимо да чуете единствено по пиано питейните заведения след 23:00ч. „ Маестро “ ви предлага да не чакате до среднощ, а да започнете със заниманието още в 19:00 ч.



Ще ви зарадват познатите ви надарени музиканти, изавяващи се във варненските пиано питейни заведения и лайв клубове, както и такива, свирещи в чужбина.

А най-интересното е, че всеки уикенд в  “Маестро ” гостуват разнообразни реализатори – китаристи, пианисти, латино, джаз и соул реализатори, които ще Ви накарат да се почувствате като на концерт, и то безусловно гратис.

 Естествено, с изключение на за Вас „ Маестро “ се е погрижил и за Вашите малчугани. Специално за тях има открит и закрит детски ъгъл, като закритият е освежен. Заедно с всичко познато до в този момент, той към този момент разполага и с видео занимания. Така че, оставете децата да играят и се насладете на приятната конюнктура!



Освен всичко това от предходната година в „ Маестро “ Ви чака и напълно нов интериор в жанр ретро американски винтидж. Вече нямате самообладание да го видите, нали?



И не на последно място, „ Маестро “ ще ви изненада с вкусна и качествена кухня, ястията, в която се подготвят с постоянно пресни артикули, като взаимни отстъпки с качеството няма. Заповядайте да опитате невероятните рулца от тиквички с мус от сирене и ядки, домакински чипс от пресни картофи и още доста специалитети. Ще бъдете обслужени от екип от експерти.

Не се тормозете, всичко това няма да се отрази на джоба ви! Цените си остават безусловно същите!  Елате и се уверете!

Ресторант „ Маестро “ се намира в парка в кв. „ Младост “ в парка до бл. 101 (безпроблемно паркиране)
Работно време: Всеки ден от 09:00 до 23:00 ч.
Тел. За резервации: 0884002021



Харесайте ни във FB


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР