Искате да сте в планината, но с подчертан собствен стил?

...
Искате да сте в планината, но с подчертан собствен стил?
Коментари Харесай

Зимно шоу на модата представиха MAXSPORT

 В Самоков откриха актуализирана ски шанца
Искате да сте в планината, само че с емфатичен личен жанр? Зимните спортове към този момент не са просто адреналин, скорост и здрав дух. Модата от дълго време прескочи аления килим и се придвижи по планинските скатове. И тази година най-известните международни марки оставиха личен почерк върху оборудването, акцентирайки на новите трендове.

Бутиковата верига MAXSPORT показа стилното ревю Winter Fashion Show с най-новите сбирки на международните марки за сезон 2018/2019 в своя магазин на бул. " България " в София. Тази година в ролята на манекени бяха другари, клиенти и сътрудници на MAXSPORT.

Над 100 посетители участваха на извънредното събитие, напълно издържано в алпийски жанр и съпроводено с изтънчено вино, специфични отстъпки и положително въодушевление, подкрепено от сетовете на DJ Rud Fellah. Събитието се реализира с поддръжката на Smart Lady от Fibank и Diners Club International First Lady.

Камуфлаж за дами и господа

Луксозният бранд Emporio Armani 7 тази година залага на камуфлажни екипи – в сиво за мъжете и в бебешко синьо за дамите. ЕА7 продължава сбирката с изчистени модели в обичайни цветове. За младите и разчупени скиори марката предлага сигнални шарки, с които няма по какъв начин да останат незабелязани на пистата. За елегантните ценители на удобството и топлината в сбирката на марката участват изчистени линии и огромен избор от цветове.

Ски в градски жанр или с леопардов почерк

Италианците диктуват модата и всеки риск при тях е добре обмислен, тъй като знаят, че бързо ще се трансформира в шлагер. След миналогодишната класическа сбирка на VIST, издържана най-вече в сиво и черно, тази година виждаме благосъстояние от цветове - бяло, сиво, синьо, черно и алено, само че и някои доста дръзки и екстравагантни модели за пистата - пух, пера, леопардов принт и крещящи нотки по италиански. VIST сполучливо комбинира града и планината и всичките им модели наподобяват стилно спортно-елегантно градско облекло. Брандът съкратява границите сред класическото ски съоръжение и градското всекидневие. VIST още веднъж е на висота при оборудването за състезатели и за следващата година облича нашите алпийци, сноубордисти, ски бегачи и скачачи.

Революция при завоите

Новата революционна технолoгия на Atomic за този сезон се назовава Prolite - олекотена структура с усилени основни зони. Ще я откриете както в бетселъра при ски обувките от последните сезони – серията Hawk, по този начин и в някои от моделите ски в серията Vantage. Технологията Prolite прави обувките по-леки и здрави, олекотява завоите и стабилизира стойката. Класика при марката си остават спортните ски, които обраха всички купи през последните години на краката на огромните звезди Михаела Шифрин и Марсел Хиршер. Много упования за този сезон има и към хитовата серия Redster X - X значи " пресечен завой ", съвършената композиция от великански слалом и слалом, за която мечтае всеки напреднал фен на белите спортове. Продължава и съдействието на ATOMIC с американската фрирайд суперзвезда Крис Бенчетлър, като през новия сезон Atomic излиза с три разновидността на модела Bent Chetler, както и с нови автомати, за скиорите, които желаят да скъсат границите, изграждайки съвършен баланс при каране. Fisher също не не помнят, че скиорите желаят всяка година да усъвършенстват чувството за свободата си при каране. Независимо дали става въпрос за пистите или за фрийрайд новите артикули на марката са тъкмо съобразени с самостоятелните потребности на всеки скиор.

Плетените якета: сполучлив пробив

След като единствено преди година KJUS разрушиха традициите на пух и прахуляк, въвеждайки новото потомство плетени якета Freelite с воден дирек 20 000 mm и завоюваха награди за новаторския артикул на най-голямото зимно ревю на спортни артикули ISPO, тази година не престават да развиват и впечатляват с този модел. С повече избор при цветовете, Freelite ще продължи да събира погледите на пистите и този сезон.



Основен акцент в новата сбирка KJUS е и съдействието с италианския фешън деспот Loro Piana, прочут с извънредно качествените и скъпи материали. Издържана в класическите цветове синьо и сиво, комбинацията на вълна с други материали ще впечатли както дамите, по този начин и господата.

Пронизващото копие

Легендарната марка ръчно направени ски Volant излезе с нова сбирка от четири модела за всички скиори – от опитният фен до окуражения новак. Изборът на точния модел - сред царя на ските Black Spear, шлагера на сигурността Silver Spear, игривия вид Silver и първокласния Platinum, дават безапелационна грациозност, улеснение и жанр при каране, какъвто може да обезпечат единствено Volant.

Ново потомство при щеките

Този сезон LEKI показва следващата иновация при щеките с модела Tour Stick Vario Carbon. Компактният артикул дава опция за самостоятелно установяване на дължината на щеката. При дамите комплектът се предлага и с розови детайли. Ръкавиците на LEKI от дълго време извоюваха привилегията да са желаната марка щеки и ръкавици за най-хубавите скиори в белият кортеж. LEKI са и спонсор на българският народен тим и младата ни звезда Алберт Попов, който единствено преди седмица приключи на 20-то място в първия за сезона слалом за Световната купа, който се организира в Леви /Финландия/ и с това стана първият българин от 32 години насам с точки в тази дисциплинираност след Петър Попангелов.

Японскo качество и жанр

Доказаният японски водач Phenix още веднъж не изневерява на своята задача да предложи извънредно удобно спортно облекло, карайки състезатели и фенове да се любуват на планината даже при рискови атмосферни условия. Специалната сбирка за норвежкият ски тим, издържана най-вече в синьо, подсигурява на експертите оптимално положително показване. В мъжката и дамската сбирка за новия сезон също няма компромис с материите, като цветовете са преобладаващо в сиво, алено, бяло и синьо с разнообразни акценти. Детската серия самоуверено може да се назова „ Цитрус ”, поради пъстротата на моделите.



Лунната походка

Танците също са спорт, само че в снежни условия е по-добре да се спортува с ботуши. От 70-те години на предишния век Moon Boot серията на италианската Technica е безконечен шлагер за всички възрасти в планината. Феерия от цветове – от бяло до черно, преминавайки през неоново зелено, пурпурно алено, розово, синьо, бежово, златно, сребърно и какво ли още не... Мoon Boot нямат конкуренция във връзка с топлината и стабилността в планински условия. С шикозната си визия, с красиви елементи – пух, косъм, ластични въжета, блестящи детайли, те несъмнено са измежду обичаните артикули през зимния сезон.

Детски усмивки в планината

Брандовете, предлагани от MAXSPORT, оставят усещане на пистите и оферират разновидности за всеки усет. Дръзки, стилни, типичен, щури, елегантни, топли, спортни и комфортни, моделите имат разнообразни преимущества.
Водещата детска марка за облекло Reima този сезон залага на дизайнерски решения, съчетани с функционалност, сигурност, нововъведения и пресен финландски дизайн в топлите цветове на природата.

Отегчени от общоприетото

От тази година измежду първокласните марки, предлагани в MAXSPORT, е и J.Lindeberg. Брандът носи името на своя създател Йохан Линедеберг, станал международно прочут с провокативните си послания като маркетинг шеф на един от международните колоси при джинсовите дрехи.



Отегчен от органиченията при създаване на негови визии и модели, Линдеберг взема решение да сътвори своя марка. Започва с дрехи за голф, само че бързо уголемява активността си и превзема сполучливо модата и при зимните спортове от няколко години насам. Линиите са изчистени и доста стилни, подобаващи както за спорт, по този начин и за всекидневието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР