Искате да сте по-отговорни към природата? Започнете от банята си!

...
Искате да сте по-отговорни към природата? Започнете от банята си!
Коментари Харесай

7 начина да бъдем по-екологични в банята

Искате да сте по-отговорни към природата? Започнете от банята си! В тази публикация ще разгледаме най-екологичните артикули за баня за пазаруване, съгласно специалист по резистентност.

1. Бамбукови четки за зъби

Ако нямате надеждна електрическа четка за зъби, има възможност да ползвате четки за зъби с пластмасови дръжки. Прекъснете цикъла с тези очарователни бамбукови четки за зъби и махнете пластмасата!

2. Таблетки паста за зъби

Просто употребявате едни от тях, вместо непрекъснато да хвърляте опаковки от пасти, които към момента имат ментово зелена наслойка вътре. Има извънредно доста пасти, които към този момент са във формата на таблетки. Схрусвате и миете! 

3. Компостируеми клечки за уши

Тези пластмасови клечки са голяма загуба на нещо, което доста безусловно почиства ушната тиня. Получаването на нещо, което може да се компостира, ще бъде доста по-добро за околната среда.

4. Памучни кръгчета за унищожаване на грим 

Можете също по този начин просто да си купите кърпи за миене, само че може и памучни кръгчета и кърпи за многократна приложимост, които да заменят еднократните памучета и кърпичките за грим във вашия долап.

5. Устойчиви и неведнъж почистващи препарати

И постоянно, когато би трябвало да изчистите в основи, можете да разчитате на почистващ препарат за неведнъж зареждане или просто да си извършите подобен от оцет, лимон и сода. 

6. Филтри за вода

Водните филтри лимитират количеството вода, което се губи върху кранове, душове и тоалетни. Ако не друго, бъдете малко по-внимателни за тези дълги душове и започнете с това.

7. Рециклируема тоалетна хартия

Конвенционалните тоалетни хартии, изключително по този начин наречените „ мокри кърпички “, са ужасни за околната среда и водопровода, причиняващи скъпи вреди.  Превключете на рециклируема тоалетна хартия.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР