Искате да спрете сладкото, но не знаете от къде да

...
Искате да спрете сладкото, но не знаете от къде да
Коментари Харесай

Пет начина как да откажем захарта по-лесно

Искате да спрете сладкото, само че не знаете от къде да започнете? Не се тревожете - този материал е тъкмо за вас. Ето пет метода за това по какъв начин да откажем захарта по-лесно: 
Обикновено това лишава към 7 дни. Вероятно консумирате доста повече захар, в сравнение с си мислите. Но можете да извършите повсеместен детокс на захар по-бързо и по-лесно, в сравнение с си мислите.
1. Премахнете цялата захар и брашно от къщата си - и диетата си.
 Как реагира тялото ни, когато му забраним ЗАХАР Как реагира тялото ни, когато му забраним ЗАХАР
Навярно знаете, че 75% от продуктите, предлагани в питателните вериги, са с високо наличие на захар. Приемайки ги, ние неумишлено...
Най-лесният метод да извършите това, без да прекарвате часове в четене на етикети, е да премахнете всичко, което е опаковано, консервирано, замразено (с дребни изключения, като замразени органични плодове) или авансово приготвено. Дори картофеният чипс съдържа захар. Има толкоз доста имена за доста постоянно срещани форми на захар, че може да ви отнеме вечно да ги премахнете, като четете етикети, тъй че просто се ангажирайте да ядете пресни, пълноценни храни и нищо друго. Това значи месо, яйца, птици, морски блага, зеленчуци, плодове, ядки и семена.
2. Пийте неподсладена вода, питиета от пресни зеленчуци и неподсладен билков чай ​​или кафе без кофеин.
Захарта в течна форма е даже по-лоша за вас, тъй като тя отива съвсем незабавно в кръвта ви. По-лошото е, че сладка напитка като сода не ви зарежда и силата трае малко време, тъй че пиете друга доста скоро по-късно. Дори и да не пиете сода, напитките ви може да са заредени със захар. Един от проблемите е, че изпращането на толкоз доста захар, летящо в кръвта ви по едно и също време, в действителност инхибира личния механизъм за предпазване на мазнини в черния дроб, което води до в допълнение предпазване на мазнини в корема. Не единствено това, само че съвсем цялата захар е 50% глюкоза (която покачва кръвната Ви захар) и 50% фруктоза. Последното е също толкоз проблематично и постоянно се подценява. Фруктозата (особено в скрита или течна форма) е неприятна вест, тъй като първо би трябвало да се метаболизира, преди тялото да може да я употребява като глюкоза. Тъй като обаче това е " подвластен от скоростта " развой, прекалено много фруктоза едновременно кара черния дроб да изплюва триглицеридите в кръвта ви. Много от тези също са хванати в черния дроб, което с течение на времето може да докара до проблеми като „ мастна чернодробна болест “.
3. Яжте високо протеиново хранене първо нещо заран.
Постели сте цяла нощ; това значи, че равнищата на въглехидрати са ниски и равнищата на инсулин са високи. Това е главната причина, заради която доста хора заран протягат ръка към нещо първо сладко. Борете се с това, като си набавяте доста протеини. Той освен ще ви засити, без да покачва кръвната захар, само че и ще образова тялото ви да употребява протеините като сила. Вие също по този начин желаете да сте сигурни, че получавате малко здравословни мазнини в тялото си допустимо най-рано. Опитайте протеинов шейк или вземете малко яйца и шепа орехи.
 Захарта - какъв брой може да се позволим без щета за здравето Захарта - какъв брой може да се позволим без щета за здравето
Не повече от 1-2 пъти седмично може да се употребяват сладки изкушения. Същото важи и за децата, които не трябва да се предизвикват за това,...
4. Уверете се, че консумирате доста здравословни въглехидрати.
Да, към момента можете да ядете въглехидрати. Не всички въглехидрати са неприятни. Нуждаем се от въглехидрати, с цел да действаме добре и даже да оцелеем, само че би трябвало да ядете верните въглехидрати. Това значи зеленчуци без нишесте и ниско наличие на захар - с други думи, без бели картофи или царевица и пропуснете цвеклото, зимните тикви и сладките картофи единствено за този интервал на детоксикация. Когато желаете нещо сладко, помогнете си с пресни плодове и плодове с по-ниско наличие на захар като ябълки, круши и сливи. Между другото, през тези 10 дни въобще не би трябвало да ограничавате потреблението на артикули. Яжте, до момента в който очите ви изскочат, в случай че би трябвало. Кризата ще ви задоволи през първите няколко дни на апетита и евентуално ще отслабнете и с няколко кг.
5. Яжте здравословни мазнини.
Мазнините не са отговорни за затлъстяването - захарта и брашното са. Мазнините в действителност оказват помощ да се поддържат равнищата на кръвната захар, поддържат ви възприятие на задоволство и даже се употребяват за превозване на витамини и минерали в тялото ви. Трябва да имате както протеини, по този начин и мазнини при всяко хранене. Най-добрите мазнини са ядките и семената, ядковите масла (с изключение на фъстъчено масло), зехтин, кокосово масло, палмово масло, авокадо и мазнините Омега-3 от отглеждани на пасища меса и яйца, както и морски блага, уловени от дивата природа.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР