Искате да работите за създаването на по-добро общество? Намерили си

...
Искате да работите за създаването на по-добро общество? Намерили си
Коментари Харесай

„Книговище“ споделят своя опит на социални предприемачи и пътя си в ПРОМЯНАТА

Искате да работите за основаването на по-добро общество? Намерили си предприемаческо решение на значим обществен проблем и търсите насоки и поддръжка за реализация? Заповядайте на 2 юли от 18:30 в Missia23 (София, ул. Мизия 23, партер), с цел да наблюдавате пътя на развиване на един обществен бизнесмен дружно с Десислава Гаврилова, Яна Генова и Искра Джанабетска от " Книговище ".

– финалист в петото издание на ПРОМЯНАТА - е онлайн платформа, която предизвиква децата да четат на драго сърце и схващане. " Книговище " е онлайн игра на въпроси и отговори върху прочетени детски книги, читателски дневник, и справочник в света на книгите. Малко повече от година откакто Деси, Яна и Искра вземат решение да основат платформата, тя към този момент е реалност. На нея можете да намерите 352 въпросника, които децата могат да вземат решение самостоятелно, или пък да се състезават с другите членове на фамилията и класа си. Екипът зад " Книговище " ще опише за основните стъпки в развиването си до тук и кои са най-важните уроци, които са научили по пътя си.

А екипът на Reach for Change България ще опише повече за формата и изискванията на състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА и за какво той е една страхотна опция за развиване на започващи обществени бизнесмени, намерили решения по какъв начин да подобрят живота на децата и младежите.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с Фондация Reach for Change България. Конкурсът е отворен за кандидатстване за шеста поредна година до 18 юли на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР