Искате да правите по-добър секс, но вашият партньор не се

...
Искате да правите по-добър секс, но вашият партньор не се
Коментари Харесай

Вижте 5 начина за по-добър секс, когато мъжът не е добър любовник

Искате да вършиме по-добър секс, само че вашият сътрудник не се слави с изключително забележителни размери на гениталиите? Има редица аргументи, заради които мъжете не вършат обич с дамите по този начин, както биха желали. Поради това огромен % от нежните тайфуни са недоволни от половия си живот. За доста дами сексът е отегчителен и скучен. Това ги кара да се усещат разочаровани и подразнени заради липса на оргазъм. Ето 5 постоянно срещани аргументи, заради които мъжете са зле в леглото и по какъв начин може да вършиме по-добър секс макар тези пречки.

1. Неправилно полово обучение
В нашата просвета има голямо количество дезинформация измежду мъжете за това, което възбужда дамите и какво ги оргазмира. Много мъже не са наясно какъв брой са зле в спалнята. Лошото полово обучение е значително отговорно за това. Порното също не оказва помощ по този въпрос. Твърде доста мъже получават разбирането си за секса и удоволствието на дамите от филмите за възрастни, което, както знаем, е пърформанс секс. За доста мъже порното е главният източник на тяхното полово обучение. Да се научиш да задоволяваш дамите от порно е все едно да научиш по какъв начин да шофираш като авто играч от холивудски филми. Може да наподобява добре на екрана, само че няма да работи в действителния живот. Порното изкриви мъжете. Това докара до възходящ брой господа, страдащи от индуцирана еректилна дисфункция с помощта на палавите филми. С две думи, порното прави мъжете до известна степен импотентни. В действителния живот положителният секс изисква взаимно присъединяване, нещо, което порното и мастурбацията не могат да обезпечат. Необходимо е по-добро полово обучение, с цел да се схванат достоверните полови прекарвания. Мъжете би трябвало да схванат, че всяка жена е друга. За да имате необикновен, буен секс, се изисква двупосочна връзка, прочувствена връзка и искрено проучване на потребностите на тялото. Жените не би трябвало да се срамят да поемат юздите и да покажат на колегата си какво им се желае. Мъжете не са читатели на мисли. Те няма да знаят какво харесвате, в случай че не им кажете.

2. Тревожност при осъществяването
Тревожността при полово показване е възприятие на раздразнителност и безпокойствие преди и по време на секс. Много постоянно мъжете страдат от него при замяна на милувки в даден стадий от живота си. Натискът за облекчаване на дамите играе върху съзнанието на доста господа. С течение на времето стресът и безпокойството могат да доведат до усложнения при приемане или поддържане на ерекция. Притесненията за фамилиарност по отношение на изображението на тялото и размера на пениса също могат да доведат до възприятие на раздразнителност и некомпетентност. За благополучие, тревогата при осъществяването може елементарно да бъде решена. От отворена и почтена връзка с колегата до извършения за релаксация, може да му помогнете да преодолее терзанията си за показване и да се наслаждения на пълностоен полов живот.

3. Преждевременна еякулация
Преждевременната еякулация е различен постоянно срещан полов проблем, който предизвиква огромно отчаяние и разстройване на мъжете и техните сътрудници. Въпреки че множеството дами постоянно не доближават кулминационна точка единствено от навлизане, доста дами биха желали да реализират оргазъм по време на сексуален акт. Някои дами считат, че един мъж е ужасяващ ухажор, в случай че не може да издържи задоволително дълго, с цел да доближат връхната си точка. Това е мястото, където преждевременната еякулация може да провокира съществено безпокойствие. Въпреки това тя е управляем проблем, може да се преодолее с поведенчески практики, местни анестетици, извършения за тазово дъно и полови техники (като методът старт-стоп, способ на изстискване или техника куняза).

4. Той е себелюбив ухажор
Някои мъже са извънредно егоистични и нямат интерес да задоволят сътрудниците си. За такива ленивци тяхното наслаждение е най-важно. Сексът завършва, когато доближи връхната си точка - постоянно в границите на няколко минути. Може да отнеме известно време и старания, само че имам вяра, че те могат да се трансформират. Егоистичният ухажор може да се трансформира в деликатен, деликатен ухажор. Като негов сътрудник можете да преподавате и да давате насоки на подобен мъж, само че не може да го измененията принудително. Той би трябвало да го изиска. Не се свеждайте до най-малко в желанията си, не правете взаимни отстъпки, с цел да се харесвате на мъжете. Бъдете дамата, която сте родена, без опрощение.

5. Липса на предпочитание
Загубата на предпочитание е постоянно срещана в дълготрайните връзки, даже измежду фамилните двойки, влюбени един в различен. В някои случаи любовта може да унищожи желанието. Твърде доста фамилиарност и непосредственост могат да задушат еротизма и сексуалността. Желанието се нуждае от независимост, с цел да процъфтява. Женската полова прелест провокира мъжкото предпочитание. Не всичко се състои обаче в носенето на секси долни дрехи, говоренето на мръсни приказки и напълно тяло. Привличането е доста по-широко от това. Включва по какъв начин върви една жена, нейната убеденост, нейната позитивност, нейната аура. За мъжете всичко това е част от това, което основава привличане у дамите. Нищо не възбужда мъжа повече, в сравнение с когато види жена в действителност възбудена. Ето за какво толкоз доста мъже гледат порно. Мъжкото предпочитание дава отговор на женския полов интерес. Той би трябвало да види и да повярва, че се интересувате от правенето на обич. Това ще възроди желанието му. Когато сред вас има детайл на тайнственост и пространство, това в действителност ще разсъни желанието му. Тайната на женската половост е, когато дамата си разрешава изцяло да се любува на удоволствието. Жената би трябвало да се усеща обичана, с цел да бъде обичана. Това изисква да ви е комфортно и да сте влюбени в себе си, с цел да може да се чувствате удобно с някого, който прави обич с вас. Жената би трябвало да желае по-добър секс, с цел да прави по-добър секс. Това изисква тя да бъде в крайник с мозъка и тялото си, в умерено, любящо положение на мозъка и да се усеща удобно с колегата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР