Искате да опитате етерични масла под някаква форма (не за

...
Искате да опитате етерични масла под някаква форма (не за
Коментари Харесай

Три начина да вкарате ароматните масла в живота си

Искате да опитате етерични масла под някаква форма (не за ястие, схваща се), само че не сте сигурни по какъв начин да го извършите? Ето три хрумвания, с които да започнете: 
1. Добавете етерични масла към соли и ексфолианти.
 Какво са етеричните масла и по какъв начин да ги използваме Какво са етеричните масла и по какъв начин да ги използваме
Без да пресилвам ще кажа, че едно от най-хубавите неща, които съм правила за себе си беше да се науча по какъв начин да употребявам...
Солта и ексфолиантите са прелестни за подтикващ детокс. Това абразивно деяние на соли и ексфолианти подтиква и ексфолира кожата и усъвършенства циркулацията както във физическото, по този начин и в енергийното тяло. Скрабовете и ръчната операция на мускулите задействат лимфния поток и елиминирането на токсините от тялото. Естествената захар и соли са по-абразивни, само че могат да бъдат тънко смлени и въпреки всичко да оферират потребна стимулация. Солите съдържат минерали, а солта е с високо наличие на магнезий. Ексфолиантите на растителна основа като тънко смлени ядки или плодови ядки прибавят малко естествено абразивно деяние, както и поддържане. Естествените глини извличат отрови отдолу под кожата. Много глини съдържат и минерали, които оказват помощ за подмладяване на кожата и поддържане на тялото. Естествените глини са мек, успокоителен метод за детоксикация на кожата. За да подобрите детоксикацията, прибавете единствено няколко капки (не повече от 10 капки) етерични масла към една унция соли, ексфолианти или глини. Не забравяйте да изберете етерични масла, които са подобаващи за приложението, и използвайте вярното разреждане. Кожата на лицето и остарялата кожа са по-чувствителни и реактивни от кожата на тялото, тъй че започнете с по-малко. Тези, извлечени от цитрусови плодове (напр. Лимон, грейпфрут и мандарина), могат да причинят раздразнение на кожата, само че нормално са фини, когато се разреждат и нанасят върху кожата под формата на скраб.
2. Опитайте детоксикиращ масаж.
Масажът е превъзходен метод да активирате мускулите и лимфата и да стимулирате циркулацията и елиминирането на токсините през лимфата. Добавете етерични масла към масажа, като употребявате по-малко от 10 капки на унция, само че могат да се употребяват до 12 до 15.
3. Сухо четкане.
 Ароматерапията е рискова за сърцето Ароматерапията е рискова за сърцето
Набиращата все по-голяма известност ароматерапия може да е доста нездравословна за сърцето, демонстрира ново изследване, извършено в Тайван. Терап...
Въпреки че, механически не е приложение за детоксикация на ароматерапия, сухото четкане може да се комбинира с детоксикация за ароматерапия, с цел да се усъвършенства процесът на детоксикация. Сухото четкане движи силата и подтиква циркулацията и лимфата, премахвайки токсините в процеса. Това не изисква масла или ароматни етерични масла. Както подсказва името, не се употребяват масла, кремове, вода или други субстанции. Вместо това се употребява твърда, само че мека четка за поглаждане на кожата по характерен метод: Дълги повърхностни удари към сърцето за дълги области на тялото, като ръцете и краката, и кръгови удари за стави и корем. Сухото четкане може да бъде последвано от масаж.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР